DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 26. listopadu 2018

Recenze: Medik8 Eyelift oční gel

Krásné pondělí,
Dnes opět ve spolupráci s eshopem Medaprex, bych Vám ráda představila další produkt, který jsem vyzkoušela. Dnes budeme pokračovat v mém krátkodobém boji s rýhami v oblasti oči. Když píši o krátkodobém problému, myslím tím to, že v současné době jsem si dávala protivráskovou kúru, protože se na mé pleti velmi podepsal stres a potřebovala jsem napravit škody, které napáchal.


Medik8 Eyelift Age-Defying Firming Gel




Balení
Balení jsem již rozebírala u minulých produktů, tak se mu nebudu už více věnovat a rovnou přejdu k balení gelu. Gel je balený v plastové tubičce z tvrdšího plastu (není úplně měkký, že by se dal snadno ohnout, zlomit a gel by vytekl) s pumpičkovým aplikátorem. Stejně jako u pěny aplikátor je hezky měkký a vydá Vám produktu tolik, kolik má.

Konzistence, aplikace, efekt
Jak je z názvu již patrné, jedná se o gel. Z mého pohledu je to gel na řidším spektru, hezky a plynule se díky tomu roztírá a nezůstává ho někde víc a někde míň. Vstřebává se rychle a nezanechává film. Pokud Vás už začaly superlativy na tento produkt štvát, tak už asi rovnou můžete přestat číst, nemám totiž co bych mu vytkla. Opravdu splnil moje očekávání a zmírnil moje rýhy pod očima, oční okolí bylo hydratované a nepotřebovala jsem k tomu žádný další produkt, ale navíc skvěle na něm drží korektor.

Cena

Celkové hodnocení
Už mi to poněkud začíná být trapné, ale opět musím tomuto produktu říci ANO. Nemám co bych mu vytkla, byla jsem s ním maximálně spokojená. Bohužel, ale má také jedno jediné negativum a to cenu, ta je prostě opět (jak to tak bývá u liftingových produktů) vysoká, přestože mi jeho balení vydrželo 3 měsíce. Pokud bych si mohla tento produkt koupit znovu, rozhodně se mu bránit nebudu. Nicméně v současné době už liftingové přípravky nepotřebuji, škody byly odstraněny.


Už jste nějaký produkt na péči o oční okolí od Medik8 zkoušeli? Jak se Vám líbil? Co říkáte na tento gel?








1 komentář:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)