DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 17. srpna 2012

Balíček od Bobbi Brown

Ahoj děcka,
Dneska bych Vám chtěla představit minibalíček od Bobbi Brwon, který vlastním už pár měsíců a jsem s ním spokojená jak blecha. Balíček obsahuje dvoje gelové linky (černá a tmavě hnědá), miništěteček na jejich aplikaci a mini balení cleansing oil.
Výjmečně jsem se projednou sama ocitla v Praze (jela jsem pro víza do Kanady na jejich ambasádu v Praze) a hned jsem to po spáteční cestě do Brna musela vzít přes Chodov (no jo typická ženská). Protzože v Brně jsou tak supermilý, že nemáme v parfumeriích Too Faced, Bobbi Brown a další, tak první co jsem udělala bylo, že jsem se šla podívat do Douglasu. Tam jsem strávila asi půl hodiny přemýšlením o tom, sli si tento balíček mám koupit. No dopadlo to tak, že jsem neodolala a musela jej mít.

  • Long -Wear Gel Eyeliner #1 Black Ink jak název už napovídá jsou černé gelové linky, jsou neoblíbenější a nejprodávanější v USA a opravdu chápu proč. Vyzkoušela jsem hodně gelových linek (většinou nosím totiž jen linku a stíny málo kdy) a tyto jako jediné jsou perfektní. Vždy trochu z kalíšku odeberu pomocí štětečku, nanesu na hřbet ruky a zapracuji do štětce a hurá kreslím. S těmito linkam se dá vytvořit jak kouřové líčení tak i linka, která se nehne celý den (opravdu, ani o ždibet),  protože skoro okamžitě zaschne a je bytelná a opravdu nic jí neublíží, snad jen odličovač. Odličuje se strašně lehce, jen tato se trošku drolí, ale to dělají všechny černé linky, protože mají lehčí konzistenci, než ostatní barvy.
  • Long -Wear Gel Eyeliner #13 Chocolate Shimmer Ink v této barvě linky miluju. Jsem blondýna, takže černá na mně vypadá občas strašně tvrdě, ale tuty nosím každý den. Jsou hustší než ty černé, takže se s nima lépe pracuje a mají v sobě takový růžovozlatý shimmer, který ale na očích nejde vůbec vidět, takže spokojenost maximální. Do těchto linek jsem zamilovaná a pokud nosím hnědé linky, jsou to právě a jedině tady ty. 
  • Cleansing oil čistící olejíček dle mého názoru úplně k ničemu. Protože mám prodloužené řasy a nemůže odličovací olejíčky použít na oči, tak mi paní poradila, že se dá použít i jako odličovač na obličej. Na to kolik chtějí za plné balení, je nechutně předražený a odlíčit se s ním mi přijde pomalu jako horror, když chci dostat všechen make up pryč... Toto je za mne jediný propadák z celého balíčku. Ale na odlíčení právě gelových linek je bombastický (co jsem slyšela), tak já nevím, na oči ho vyzkoušet nemůžu, tak to nemůžu posoudit.

Btw. nemá někdo nějaké info sli někdy bude Bobbi Brown i v Brně?

2 komentáře:

  1. som rada, ze si napisala o tom olejceku, pretoze som o nom vazne premyslala..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych radši volila ze Sephory ten od Veld's... Daleko líp odličuje, nebo od Dermacolu dvoufázový odličovač :) (viz. článek o odličování)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)