DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 31. srpna 2012

Nákupy a novinky srpen

Ahoj všichni,
Protože je 31. 8. 2012, tak dnešní článek může znamenat jediné a to nákupy a novinky za měsíc srpen. Konečně se mi zdá, že jsem to snad poprvé s nákupy nepřehnala a taky se věnovala něčemu jinému, než dekorativní kosmetice.

Cestovní sada od La Roche-Posay - kdysi jsem si od nich koupila krém na obličej a docela se mi zamlouval a teď jsem honem potřebovala něco na dovolenou. Toto byla ideální volba. V balíčku je micelárka, termální voda ve spreji a krém na suchou pleť. Vše co potřebuji a pak ta taštička, která splňuje požadavky letiště.

Sprchový gel live clean green earth od Cadimex - paní mi ho doslova vnutila, protože jsem kupovala arganový olej a tělový krém od stejné značky. No uvidíme, krásně voní, tak snad i nebude vysušovat.

Tělový krém s arganem live clean Exotic nectar od Cadimex - miluju argan a Balea afrika moc nehydratuje, tak jsem v Tescu šáhla po této značce, která je původem z Kanady (já ji tam zaregistrovala, ale nijak se moc nezajímala). Tak jsem neváhala vyzkoušet tento krém. Nádherně voní po arganu.

světle hnědý nádech krému

Arganový olej do vlasů od Cadimex - na tento olej jsem již psala recenzi.

Odličovací ubrousky Douglas - taky ideálka na dovolenou. Paní říkala, že není vhodné je používat dlouhodobě, takže tak na přežití dovolené je to akorát. Perfektně odličují, krásně voní, žádná alergická reakce. Můj nový oblíbenec na cesty a noci po pařbách.

Deo ubrousky Douglas - ještě jsem neměla možnost vyzkoušet, ale jako poslední záchrana na cestách super nápad. Jen to balení, jen 5ks? Nic moc.

Voda ve spreji Douglas - dárek pro mamku, aby neřekla, že jsem ji na 24h cestu po letištích řádně nevybavila.

Bronzing cream od Balea - protože jsem počítala s opáleným obličejem z dovolené, tak jsem se zásobila tónovacím krémem (je trochu narůžovělý, což mi trochu vadí, ale jinak no problem) s bronzing efektem. Lepší než si na obličej patlat make up, který stejnak bude vypadat na opálený pleti blbě. Tak vám o něm poreferuju, až budu doma.


Vysouvací tužka na oči Oriflame Beauty Smooth Definer gray and brown - již jsem vlastnila černou barvu a zachtělo se mi i hnědé a šedé, černá je nejlepší vysouvací tužka na oči, kterou jsem kdy vyzkoušela. Love it!



Pigmenty od Essence růžová #12 Miss piggy's lollipop, hnědá #15 Pure love a zelená #19 Kiss the frog - protože jsem je kupovala a již neměli ani lesk ani lak, tak jsem ještě nezkoušela. Seženu zbytek a opět poreferuju (+ přibudou i další barvy).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)