DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 30. srpna 2012

BB creams a tónovací krémy

Zdravím opět z dovolené,
Protože bratr se šel potápět na coral reef a já trčím na pláži s rýmou (díky bohu, za super hotel a wifi i na pláži), tak jsem se Vám alespoň rozhodla napsat pár řádků co si myslím o BB creams a tónovacích krémech a jaké produkty jsem už vyzkoušela. Snad Vám to bude k něčemu a otázky jsou samozřejmě vítány.

BB creams
Mají za cíl udělat dokonalou pleť, co jsem slyšela od mých asijských kamarádek, tak jsou tam strašně populární (ani nevěděly, že původ mají v Německu) a právě ty asijské plní všechna očekávání, která mají, ne jako "kopie" drahých značek (MAC, Clinique, aj), které prostě nefungují a žádný rozdíl před a po pomalu nepoznáte (ty drahé značky). Pak také když jsem ve výsledku viděla kamarádku před a po, opravdu to udělalo perfektní vzhled bez make upu a byla to opravdu rychlá aplikace. Říkaly, že se vyplatí si radši nechat dovézt třeba z Japonska či Korei právě ten Asijský (udělat trošku větší nákup) a pak se to vyplatí (nebo sehnat v ČR). Nejznámějšími značkami jsou asi Skin 79, Missha, The Face Shop, které právě jsou jedničkami ve své kategorii.
Já vyzkoušela jeden evropský a docela jsem se zděsila (Garnier). Měl mít 5 funkcí:
  • Hydratace
  • Sjednocení
  • Rozzáření
  • Zakrytí vad
  • Ochranný faktor
Hydratace ano, sjednocení mizerné, rozzáření taky, zakrytí vad žádné a ochranný faktor, asi ano.
Na mne to žádný dojem BB cream Miracle skin perfector od Garnier opravdu neudělal. Ale zato ty od Mishy a Skin 79 opravdu ano (měla jsem malé vzorečky), ty opravdu doporučuji a jakmile ozkouším plnou verzi, dám Vám vědět, jinak se mi zdáli opravdu perfektní. Pak ještě chci vyzkoušet Clinique a Dior (aby se neřeklo, že vynechám i drahé značky) a taky Maybeline a ostatní drogeriové (Balea, Regina).

Tónovací krémy
 Asi nejčastější náhrada BB creams, které přišly až po nich. Já měla možnost vyzkoušet mnohé. Pleť krásně sjednotí a vsáknou se, ale nemají tolik efektu jak BB creams. Ale mam je stejně v oblibě, dají se nosit samostatně nebo i jako podklad pod make up.
Vyzkoušela jsem:
Janssen - docela dobrý, mám ho ráda, ale mohl by trochu více krýt. Jako podklad pod make up hodně dobrý, krásně hydratuje.
Clean&Clear - nevím zda se ještě vyrábí, ale toto byl rozhodně můj nejoblíbenější tónovák. Super kryl, hydratoval, nedělal čmouhy a dobře se vsakoval.
Balea bronzing - tento jsem si koupila nedávno. Krom toho, že je na mne moc růžový, se mi zdá fajn, ale rozhodně ne jako podklad pod make up. Ale mám ho ráda a na opálenou pleť bomba.
dr. Belter - asi jeden z nejhorších tónováků, co jsem vyzkoušela. Používá ho moje kosmetička a vždy mi ho napatlá, abych nevypadala jak červená panda. Strašně se rozmazává, vůbec se nevsakuje, dělá čmouhy a barví oblečení. Za mne děsnej propadák. Ble

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)