DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 29. srpna 2012

Vlasová kosmetika Kallos

Zdravím všechny,
Protože se mi povedlo na dovolené onemocnět a hodně aktivit tedy musím vynechat, tak mám čas Vám sdělit, jak hodnotím vlasovou kosmetiku tak strašně vychvalovanou kvůli její ceně a kvalitě za ní pořízenou. Kallos se vyznačuje tím, že jejich produkty jsou přírodní.
Já jsem si pořídila celkem tři věci Jasmine shampoo, Kondicionér Nourishing a Maska Latte. Vše jsem nakupovala na www.parfumes.cz.
Vlasy mám ještě trochu suché (kdysi mi jedna kadeřnice spálila vlasy a ještě nestačily konce odrůst), takže šampony u mne procházejí opravdu těžkým zátěžovým testem a jediné co na ně dám je Kérastase, které nadevše miluju!

Jasmine shampoo [89,-; 1l] šampón na vlasy, který dle mého názoru strašně smrdí. Já nevím proč, ale opravdu mi to nevoní. Takže ho i nerada požívám. Šampon je určen na vlasy poškozené a suché, ale rozhodně se mi nezdá, že by je nějak hydratoval, spíše naopak, mám je ještě sušší, takže výsledek nic moc. Ale na 89,- dobrý, nic nenamítám, lepší než některé věci z drogerií, jen by mohl více pěnit. Ale upozorňuji, že se mi po něm vlasy začaly strašně lámat. Takže poletí do koše, pokud ho někomu nevěnuju (dvakrát použitý). Na mé vlasy je to prostě propadák.

Kondicionér Nourishing [125,-; 1l] řada Professional, na jeho cenu je opravdu fantastický, řekla bych, že se i dokáže vyrovnat Kérastase Ciment anti-usure. Opravdu super, dokonce mi i hezky jemně voní, takže nemám žádný problém, jen by mohl lépe působit na rozčesávání vlasů. Ale jinak bomba, docela jsem si ho i oblíbila.

Maska Latte [95,-; 850ml] asi můj nejoblíbenější produkt. Nejlepší "drogeriová" maska, kterou jsem vyzkoušela. Dokáže se vyrovnat masce od Kérastase Masquintense cheveux fins, která je mojí stálou jedničkou a nedám na ni dopustit (vždy ji mám po ruce). Takže toto je levná stejná varianta a můj nejoblíbenější produkt od Kallos. A první věc, která bude moct na moje vlasy a není Kérastase. Už jsem se zmínila, že nádherně voní přesně jako latté (mám ráda těžší kořeněné vůně, takže pro mne dokonalost).

Celkové hodnocení:
  1. Maska Latte
  2. Kondicionér Nourishing
  3. Jasmine shampoo

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)