DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 4. srpna 2012

Recenze Garnier BB cream

Zdravím všechny,
A je tu zase jedna recenze na docela dost diskutované téma: Garnier BB cream. Já už si tento "zázrak" pořídila docelá dávno a nechala se zlákat reklamou v televizi, ale tak proč ne, zas tak šílená cena to není, zkusím to. Už dávno předtím jsem věděla, co jsou BB creams zač.
Protože jsem pár let trpěla anémií (chudokrevnost) a měla obličej bílý jak stěna, tak jsem se musela bohužel každej den napatlat make upem, aby to nevypadalo, že každou chvilu omdlim, nebo někoho pozvracím. A opravdu se mi každý den patlat make upem nechce, obvzlášť když zaspim. Tak jsem šáhla po verzi light (na zimu ideální barva).
Co slibují v reklamě:
  • sjednocení
  • krytí
  • projasnění
  • hydratace
Dle mého názoru splnil jednu jedinou věc, tou je hydratace. Je velice jemný jako krém a proto ani nemůže krýt, nemá v sobě dostatečné množství pigmentu - což by měla být jedna z jeho hlavních funkcí a na kterou jsem se také nejvíce těšila. Takže žádný zázrak se nekonal a žádný rozdíl mezi před a po rozhodně nebyl, ani projasnění, či sjednocení pleti. Jen ta hydratace. Ale protože je tak mastný, tak i na mé pleti dělal mapky {Grrr, to úplně nesnáším nedržící make up, nebo kterej vysušuje a dělá mapky}. Takže jsem ho začala používat místo krému ráno pod make up, to už se dá, ale nesmí na něj nějaký hustší make up, pak to strašně dlouho trvá, než se vsákne a můžete pudrovat.
Takže pro mne je tímto velký přešlap a jakmile ho dopoužívám, letí z okna a nikdy víc ho už nechci vidět :D

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)