DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 8. září 2012

Depilační pásky Balea

Ahoj všem,
Protože jak víte, jsem byla na dovolené, tak jsem kvůli ní zahájila letos speciální přípravu ve směru odstraňování chloupků. Nikdy se mi na dovolené nechce holit nohy, jsem tam prostě moc líná, co se týče holení, malování se, péče o pleť (a pak to taky tak dopadá). Takže, abych se holení vyhnula, tak jsem se po několika letech dokopala si koupit voskové pásky. Ne, že bych z toho měla nějaký strach, to ne, ale radši mam kamarádku žiletku. Kdysi jsem zkoušela pásky od Veet (takové ty zelené), teď poslední dobou ráda experimentuji se značkou Balea, tak jsem rovnou po nich šáhla.

Použití
V návodu stojí, že pásky musíte v rukou nahřát třením, mno malinko problém, jsou totiž dost velké a hodně blbě se tedy nahřívají. Tak jsem zvolila metodu tření na stehnu.  Další věc co mi vadilo, bylo to, že vlastně nijak nepoznáte, že je pásek už dost rozehřátý (Veet trochu zbělaly), ale to by se ještě taky dalo. Nečekala jsem žádný zázrak, ale zdálo se mi, jakoby pásky docela málo lepily.

Aplikace
Nalepit - přitisknout - strhnout. Ok, přesně takto jsem to udělala a výsledek? No vytržených pár chloupků a 90% z nich na svém místě. To mě docela naštvalo, že když už to trochu bolí, mohlo by to i něco s nimi udělat, ne že si tam zůstanou. Druhý pokus na stejném místě vypadal už lépe. Problém jediný byl, že když jsem pracovala s jedním papírkem, tak ten druhý vychladl a už tak dobře nepracoval (u Veet se mi to opět nestalo).

Efekt a výdrž
Po pár hodinách mi vyskákaly ošklivé pupínky. Ááááá, bléé, fůůj, to opravdu taky nesnáším. Pak jsem měla skoro dva dny červený nohy, které byly strašně podrážděné, dotknout se jich bylo docela nepříjemné. Když se nohy zklidnily, tak pocit hezkých hebkých nohou vydržel asi tak týden, více ne. Musím ještě upozornit, že pásky všechny chloupky neodstranily a já musela na závěr použít žiletku. Nemluvím o tom, jak strašně jsem od toho byla upatlaná.

Celkově se mi výrobek nelíbil, protože jsem ho musela aplikovat několikrát na stejné místo a výsledek stejně nebyl 100%.  Za mne má NE, radši zkusím příště cukrovou pastu.

Balení
  • 20 pásků
  • 4 čistící ubrousky
Cena
  • 50 Kč v DM drogerii

2 komentáře:

  1. Ja tyhle pasky taky pouzivam a jsem s nimi spokojena, nevezme to teda 100% chloupku, ale to nevzaly ani ostatni drazsi znacky. Jestli je pouzivas v oblasti obliceje, tak hlavne musis mit odmastenou plet aby ten vosk prilnul, ja si umyju oblicej normalnim tekutym mydlem na ruce aby jsem mela plet fakt suchou, je to drastak ale pak se poradne promazu a je to. Ja je teda pouzivam zvrchu nad obocim, protoze jako blondyna mam stasne moc blond minichloupku v obliceji a taky na ''knirek''.
    Mej se hezky
    Jeanny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na obličej je nepoužívám vůbec, ale na nohy jsem to zkoušela a to opravdu bohužel Veet mi přišel lepší. Žiletka je stejně vítěz :)
      Díky Lucka

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)