DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 7. září 2012

Recenze Lady Gaga Fame

Včichni ahoj,
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, KONEČNĚÉÉÉÉÉÉÉÉÉ. Ano, přesně takto vypadala moje první reakce, když jsem se dozvěděla, že parfém Lady Gagy (který je na trhu už skoro 2 měsíce) dorazil i do Česka a co víc, do mé oblíbené Sephory. Takže hned další den (což je dneska), jsem urychleně valila do Sephory si parfém očuchat. Milé překvapení bylo to, že mi parfém sedl. To už jsem skákala až do nebes. A třetí dokonalost byla, když jsem na něj měla 20% slevu, to už jsem nevydržela a dostala se do nebe.

Balení
Protože jsem už dávno dopředu věděla, jak parfém vypadá, tak bylo docela překvapením, že vzhledově ve skutečnosti nezklamal (některé parfémy jsou hezké snad jen v reklamách a na plakátech vyretušované více než modelky, které jsou jejich tváří). Opravdu měl ten nádherný zlatý poklop a opravdu byl černý. Černý je přímo parfém, ne skleněná lahvička, načež jsem dosala obavy, že bude barvit oblečení. Bála jsem se zbytečně, nic neobarví, když mi ho paní nastříkala na kus papírku, tak byl úplně průhledný a nezanechal jedinou stopu.
Vůně
 Co se jí týče, tak je hodně kořeněná, až s nádechem trochu pánské vůně (které mám strašně ráda), ale zároveň je hodně lehká, přesně pro ženu. Zdá se, že vydrží několik hodin (dle její intenzity). Určitě není pro mladé 14ti leté slečny, na to už je hodně dámská, ale už tak pro dospělou slečnu by se dala pořídit. Mne se zdá naprosto dokonalá.

Cena
  • 50ml 990 Kč
  • 30ml 730 Kč
Je to parfém, ne toaletní voda, takže cena se mi zdá hodně nízká, čekala jsem ji daleko horší.

Reklama, která se mi zdá naprosto úžasná, protože je extravagantní (nesnáším být součástí davu).

Pánové pokud nevíte co své milovnici Lady Gaga koupit pod stromeček, tak tady máte jeden z nápadů.

2 komentáře:

  1. Tiež tento parfém vlastním a som nadšená! Aj balenie aj vôňa je dokonalá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem ji ještě ... Až budu mit cestu Vaňkovkou, tak se zastavím v parfumérce očmuchat :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)