DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 3. září 2012

Vlasová kosmetika Kérastase

Zdravím všechny,
Protože jsem včera nenapsala do článku kosmetiku, kterou používám na vlasy, tak jsem si řekla, že tomu věnuju celý jeden článek. Není toho zrovna málo, ale není toho zrovna ani moc. Toto jsou moje stálice, které mám doma vždycky, a nemůže se stát, že by něco došlo. Jen občas je na chvilku vystřídám, ať si vlasy odpočnou.

Kérastase Résistance Bain Force Architect
Původně jsem používala šampón ze stejné řady a to Bain the force, ale ten je slabší a navíc vlasy potřebují taky občas změnu. Zdá se mi o trochu lepší, více pečuje o vlasy a nejsou při umývání tak suché jako s Bain the force, takže toto je šampon, na který nedám dopustit, ať si říká, kdo chce, co chce.

Kérastase Nutritive Masque Nutri-Thermique
Moje nejoblíbenější maska ze všech, občas ji prostřídám s Chronologiste, nebo Latté od Kallos, či jinou z řady Nutritive, ale vždy se vracím k této, ta nádherně vyživuje a ani po roce neztratila na mých vlasech účinek. Toto je maska, do které se opravdu vyplatí investovat peníze. Všechny masky používám, tak že je nanesu na prosušené vlasy (aby z nich nekapala voda), rozčešu Tangle teezerem, dám je pod sprchovací čepici, 15min nechám zapařit (vlas se otevře a maska lépe vsákne a působí), opláchnu.

Kérastase Résistance Ciment Anti Usure
Balzám na vlasy, nemusím použít ani masku na vlasy a má stejný účinek. Já ho používám nejčastěji ještě po masce, zdá se mi, že ty vlasy krásně zacelí a uhladí a že efekt nádherných vlasů vydrží o dost déle. Jinak pokud má někdo méně poškozené vlasy (ne jak já od jedné "kadeřnice", která mi je spálila a já je rok dávám do kupy a čekám, až to odroste a dělám vše pro to, aby vypadaly hezky), tak je pro něj ideál jen kombinace šampon a balzám, maska nebude potřeba. Nebo tento balsám vyměnit za masku z řady Architect, která je i balzámem.
 
Cadimex arganový olej
 Používám ho do vlhkých vlasů, aby zjemnil vlasy, ty nebyly vysušené a krásně voněly. Nemyslím si, že si ho v brzké době pořídím znovu, protože je ho strašně moc a také zase se chci vrátit ke krému na ochranu před teplem od Kérastase. Nic proti němu nemám, ale tento typ vlasových produktů ráda střídám.

Kérastase Elixir Ultime
Mám ho už rok a nedám na něj dopustit, používám ho jak někdy do mokrých, tak do suchých vlasů, jako finální péči. Dodá vlasům lesk a pružnost a krásně je vyživí, takže toto je můj stálý olej, bez kterého nedám žádné umytí ani ránu a rozhodně si ho pořídím znovu. A strašně dlouho vydrží, protože ho stačí malé množství.

Kérastase Chronologiste
 Dle některých nechutně předražená maska, dle mého taky. Né, že by její účinek nebyl super, to rozhodně ano, nic se jí sílou nevyrovná (její efekt vydrží i několik umytí), ale ta cena je děsná. Jediné co je pozitivní, může se používat max 1x za 2 týdny, takže jí moc nespotřebujete a navíc si ji připravujete vždy čerstvou a když dojde maska, dá se nahradit Kérastase Nutritive Masque Nutri-Thermique, se kterou má její mimetický kaviár skoro stejný efekt. Já už ji mám přes rok a půl a furt mi ještě nedošla, takže pro mne to není marná investice, ale pokud plýtváte s prostředky na péči o vlasy a nechce se Vám za ni dávat nekřesťanské peníze, tak není rozhodně nic pro vás (ale zbožňuji ji).


Tangle teezer
Kartáč na vlasy, který používám na všechno, protože netrhá vlasy, jsou krásně hebké, jemné rozčesané, lesklé a netahá to. Vlasy se mi s ním přestaly dost lámat, takže za mne bomba, mám jich asi 5, různě na chalupě, tři doma, pak do kabelky, prostě miláček, kterého nikdo nevystrnadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)