DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 29. října 2012

Armani nebo Eisenberg?

Zdravím všechny,
Dneska mam nějakou divnou náladu a furt koukám do pryč. Jak tak koukám, tak mě napadla velice depresivní otázka, že nevím, který parfém si pořídit. Už několik let používám ten stejný parfém, ale jaksi se vynořuje problém, protože ho přestali vyrábět. Tak co teď?
Mám na výběr ze dvou možností...
  • Idole d´Armani od Armaniho
  • J'ose od Eisenberg pro pány

Idole d´Armani
Můj nejoblíbenější parfém na světě. Používám ho asi 4 roky a úplně jsem mu propadla. Neumím si představit, že by mě nějaký jiný parfém vystihoval tak jako právě Idole. Ale jak už to tak při mém štěstí bývá, tak ho prý přestali vyrábět a já teď hledám za něj náhradu, něco, co bude typické jen pro mne a ostatní mne dle vůně poznají (jako je tomu teď). Idole je nádherná květinová vůně, trošku silnější, úplně lehká není, ale bez obav se dá používat celý rok.

 J'ose
Ač se to může zdát opravdu divné, tak ano, vybrala jsem si pánskou vůni. Nedávno jsem dostala malý tester a bohužel se od něj nemůžu odlepit, furt si čuchám k zápěstí, prostě jsem se zamilovala. Jeho dámská verze nesahá ani po kotníky právě pánské a já su na kořeněné a trochu těžší vůně, takže prostě toto je ideálka na zimu. Pokud Armani opravdu s Idole skončil, tak asi než si najdu svoji novou vůni, budu mít prozatím J'oseho. Jinak i když je pánský, tak prý si ho  kupují i dámy a vyloženě pánsky nevonní.

3 komentáře:

  1. Hmmm.. ja by som brala skôr toho Armaniho aj keď ani J'ose nemusí byť na zahodenie.. Bože ani sa ti nedivím, že sa nevieš rozhodnúť :/ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No už je rozhodnuto Armani už neni v prodeji, tak jsem přesedlala na Miss Dior a j'oseho furt dumám, je nechutně předraženej

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)