DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 16. listopadu 2012

Balea tělové mléko fíky-čokoláda


Tak Vás opět zdravím a to ze školy,
Určitě jste si už všechny všimly, před docela dlouhou dobou (cca 2 měsíce) se v DM drogeriích objevila kolekce sprchových gelů a krémů s obrázky makronek. Jedno růžové a jedno takové tělové balení. Já samozřejmě jako vždy neodolala a musela si to růžové okamžitě pořídit.
Nejdříve mne vůně vůbec nezaujala a nechala krém v obchodě, ale pak jsem k němu asi po dvou týdnech znovu přičuchla a vůně se mi strašně zalíbila a odnesla si jedno domů.

Balení
Popravdě, balení je to co mne na tomto krému zaujalo. Kterou blondýnku by asi růžová neupoutala. Strašně se mi líbí ty makronky, které zbožňují. Jinak balení je i praktické, dá se z něj mléko dobře dostat v množství, které potřebujete.

Hydratace
Na to jak mne hydratace u Balea Afrika zklamala, tak toto mne hodně překvapilo. Hydratuje docela dobře, samozřejmě to není srovnatelné s něčím extra jako je Excipial. Jinak hodně dobře hydratuje a dobře se vstřebává. Pro ty, které nejsou suché jako sušenky (nedělají se Vám šupinky apod.) tak se  mi toto mléko zdá vhodné. Mně se hodně líbí, na ranní hydrataci (mažu se ráno a večer), abych neměla upatlané oblečení perfektní. 

Konzistence
Konzistence není tak hutná jako u krému či tělového másla, ale je hodně příjemná. Je to takový odlehčený krém. Docela mi to vyhovuje. Dobře se roztírá, takže nemám žádné námitky.

Vůně
Někomu se vůně může zdát i divná, ale já jsem se v ní docela našla. Voní po fíkách a čokoládě, což jsou věci, které zbožňuji. Také docela dlouho vydrží. Po nějakých osmi hodinách ji na sobě ještě trochu rozpoznám, takže spokojenost největší.

Cena
  • 39 Kč/200ml [DM drogerie]

3 komentáře:

  1. Mám ho doma, už téměř vypotřebované, vidím to na dvě použití a je konec :( bohužel ho v DM už dlouho nemají, snad ještě nějaké dostanou, protože jsem si tu vůni zamilovala - vydrží dlouho :) Tělové krémy od baley zbožňuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u nás v Brně jsem ho ještě teď viděla. Vydržími cca tak tři týdny... takže žádná sláva, ale asi si pudu koupit ještě jedno :D

      Vymazat
  2. Chtěla bych ho vyzkoušet, každý si ho tehdy moc chválil... Proč ty limitky už neprodávají :///

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)