DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 12. listopadu 2012

Pevonia Botanica pro suchou a citlivou pleť

Zdravím všechny slečny,
Jednou jsem viděla u Elle na youtube channel zajímavou kosmetiku od Pevonia Botanica. Bohužel tou dobou nebyla k dostání v ČR jinde než v Praze. Tak jsem si hold musela počkat, dokud nebude založen eshop. Pak jsem dlouho koupi této kosmetiky zvažovala, protože to není zrovna 2x nejlevnější investice. No inu dokopala jsem se koupit cestovní balení sady pro suchou a citlivou kůži, pač jsem většinu času na podzim přesušená a osypaná ekzémem. V balení je pleťové tonikum, pleťové mléko, krém a hezká bílá taštička.

Eshop

Cena 
  • 800 Kč





Pleťové tonikum (50ml)
Výjimečně tonikum není doporučeno nanášet tamponkem, ale vklepávat prsty. Stejně ale upřednostňuju nanášení přes vatový tamponek. No šlo to trochu hůře, ale i tak se mi zdál účinek hned na poprvé viditelný. Tonikum nevysušuje, vůní necítím a zdá se mi lepší jak od Janssenu, ale Belter asi lépe čistí. No uvidíme, až ho budu mít více vyzkoušené, více než jednou.

Pleťové mléko (50ml)
V porovnání s mým předchozím od Janssen je kvalita opravdu znát. Pleť hezky vyčistí, uzavře po toniku, hydratuje a vyživí. Po opláchnutí vlažnou vodou pleť není vůbec vysušená jako právě u řady od Janssen (kde se mi zdálo, že ani nečistí) či Belter. Nanáší se na navlhčený vatový tamponek a následně čistíte pleť. Opět bez parfemace.

Krém (20ml)
Tento krém se mi hodně líbí na podzim a jaro ideální. Bohužel v opravdu velké zimě musím vždy šáhnout po Dr. Belter night +, day + krému ze silver řady. To je prostě fakt, ale jinak se mi strašně líbí. Dá se použít i na léto, krásně vyživuje. Zdá se mi hodně kvalitní. Má trošku nazelenalý nádech, nijak zvlášť nevoní. Opravdu jsem si ho už po jednom použití zamilovala. Pleť totiž nechává sametově hebkou.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)