DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 4. prosince 2012

Recenze Eisenberg hydratační krém

Ahoj kočky,
Dnes tu mám opět recenzi, bude o krému na obličej od Eiasenberga, který jsem kdysi v Sephoře dostala jako tester. Moc jsem se k jeho testování neměla, ale protože mi můj krém od dr. Beltera došel a já ještě neměla koupený nový (kosmetičce nedošel hned), tak jsem sáhla po tomto testeru.

Balení
Vzorek byl v hezké, plastové, průhledné taštičce. Byl v papírové krabičce, což mi přišlo hodně apetitlich (docela fajn balení, na to, že to je jen vzorek). Jinak je to klasická bílá tubička se zlatým víčkem.

Konzistence a vůně
 Konzistence není úplně typický hutný krém, ani gel. Je to něco mezi, ale spíš přiblížené ke krému. Voní hezky, ovocně (znáte takové ty ovocné pěny na košíčcích s ovocem, zalité želatinou, tak nějak tak jako ten krém). Vůně je jemná a za chvilku ji ani necítíte. 

Nanášení a vstřebávání
Nanáší se také dobře. Z tuby si vyndáte malé množství, které stačí na celý obličej (tester mi vydržel 14 dnů). Roztírá se lehce a skoro hned se vstřebá, takže se nemusíte bát, že když se budete oblíkat, budete mít na tričku mastný flek. Pleť po něm zůstane hezky vyživená a hebká.

Hydratace a vyživení
Hydratuje dobře, pleť po něm nezůstane jako bez života suchá a vytvoří na ní lehký ochranný film. S vyživením je na tom ještě lépe. Není hutný, takže pleť nezatíží a hodně dobře ji vyžíví.

Celkové hodnocení
Popravdě uvažuji nad jeho koupí. Na zimu pod make up je perfektní. V zimě na pleť nepatří vysoce hydratační krémy (protože, když si je na sebe napatláte a pak vyjdete ven, tak voda, kterou obsahují, jakoby zmrzne a to strašně ničí a vysušuje pleť, proto spíše používat ty hutnější) a tento je hodně dobrý kompromis pod make up. Ohodnotila bych ho ve škole nejvyšší známkou 1.

Cena
Cenu plného balení bohužel nevím, mám jen tester.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)