DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 3. prosince 2012

Rozjasňovač Essence Breaking dawn part 2.

Zdravím všechny,
Vím, že jsem Vás poslední dobou zanedbávala a tak to dneska napravím jednu mini recenzí. 
Společně s laky od Essence z kolekce Breaking dawn part 2. jsem si koupila i pudrový rozjasňovač.

Balení:
Balení je klasické drogerkové, takže od toho nečekejte nějaký luxus... Ale co mi na něm vadí je, že se strašně otevírá. Mám pokaždé pocit, že si ulámu nehty a nakonec to vždy dopadá tak, že ho otevírám zubama. Takže balení hodně špatné.

Konzistence:
Konzistenčně se mi zdá docela dobrý. Je hodně na jemno namletý a opravdu vytváří takový zlatý shimmer. Jen by mohl o trošku méně prášit. Jinak musí se s ním hodně opatrně, je intenzivní, a když to přeženete, můžete vypadat jak lesklá koule.

Nanášení:
Nanáší se docela dobře, nejlépe hodně jemným štětcem, protože docela práší a chytá se dobře na štětec. Stačí jedna tenounká vrstva.

Výdrž:
Na rozjasňovač z drogerky je výdrž hodně dobrá. Vydrží celý den, ale nelíbí se mi co udělá s make upem. Stahuje ho tak nějak k sobě, že to pak vypadá, že máte kolem strašně moc make upu a tvoří se mapky. Proto ho moc nepoužívám. Rozhodně už si ho nedám na celodenní nošení. Protože to je fakt humáč, co to udělá.

Cena:
90 Kč v DM

Celkový verdikt:  
Já bych si ho rozhodně nekoupila. Vypotřebuji ho a to je tak celé, mezi mé oblíbence nezapadne a já pokračuju v hledání zlatého pudrového rozjasňovače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)