DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 13. ledna 2013

Dermacol Filmstudio Barrandov Prague Make up cover #221

Čaute kočky,
Je neděle a mně se nechce vařit, ale stejnak mě to brzo dožene a budu muset bratrovi udělat oběd. No, ale předtím tu pro Vás mám recenzi na produkt, který jste mohly vidět ve videu Jak se obléct na zkoušku zde. Název napovídá, že to bude o korektoru a make upu od Dermacol Make up cover. Přiznám se, že kdybych ho neviděla u Lou ve videu, tak asi se pro něj nezohnu, ale jsem ráda, že jsem to udělala...
Tak jdeme na to...

Dermacol Filmstudio Barrandov Prague Make up cover v odstínu #221

Konzistence
Protože se jedná o make up/korektor, je hodně hutný, troufám si říct, že i na pudrové bázi a proto bych ho rozhodně nedoporučila dávat pod oči, jako korektor nebo ho používat jako make up. Ale za to zakreje všechny nedostatky, i červenej rozškrabanej jebák, s tím si v klidu porádí -> takže jako korektor na nedostatky.

Barva
Při výběru správné barvy jsem měla docela problém, protože některé barvy nevim kdo by nosil, tu co jsem si koupila já tedy #221 se mi zdá nejpřirozenější a ani není oranžová.

Krytí 
Krytí je perfektní, nemám co tomu vytknout. Nejlíp se nanáší prstama :)

Výdrž
Výdrž je také hodně dobrá, na to jak já si vždycky do toho rejpu celej den skoro přežije i to. Takže když si do toho nerejpu opravdu vydrží.

Cena
  • 129 Kč/ks 

Celkové hodnocení
Celkově bych tento produkt zhosnotila tak, že asi momentálně není nic lepšího na zakrývání nedostatků z drogeriové kosmetiky a ani nic podobného jsem nenašla v Sephoře, Douglasu či Marionaud. Pokud hledáte něco takového, určitě ho zkuste, já ho už nedám z ruky. Navíc za tu cenu, kvalitu a kolik toho je, si nikdo nemůže stěžovat. :)


Jaký je Váš oblíbený korektor na zakrývání nedostatků?


16 komentářů:

  1. momentálne mám od značky essence - stay natural :) ten je parádny a za skvelú cenu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem zkoušela v obchodě a právě nekryl tak, jak jsem potřebovala :/

      Vymazat
  2. Krytí je sice skvělé, ale tenhle make-up šíleně ucpává póry, takže na problematickou pleť se vůbec nehodí, navíc dělá hroznou masku. Používám jej jen třeba na plesy nebo podobné akce, kde je nezbytné vypadat k světu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto píšu, že je to používám jako korektor ;) nic jako máme up jsem nepsala ;) právě z toho důvodu :)

      Vymazat
  3. já si ho chci taky koupit!!! Ta cena mi přijde skvělá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vřele doporučuju, ale opravdu jen jako korektor na nedostatky :)

      Vymazat
  4. je pravda, že úžasne kryje, ale nieje dobrý pre baby so suchou pokožkou (ako mám ja) a stačí len mala bodka a zakryje celú tvár... ale na tie pupáčiky, červenanie a pod. je úúúúplne úžasný :) ... a ešte je trochu blbý ten obal, to pozlátko sa rýchlo zlúpi :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, prosim ta nevies ako je to s tymi odtienmi? niekde som sa docitala ze je to nejak naopak a tie vyssie cisla su svetlejsie. ja mam dost svetlu plet a nechcem mat hnedy ksicht, aky odtien by si odporucila? a kde si to kupila? lebo ja som v dm nasla len 3odtiene. dakujeeem

      Vymazat
    2. TADY si můžeš předvybrat nebo i objednat, jinak maj je všude, kde je Dermacol

      Vymazat
    3. no prave v ziadnom obchode (uz som bola asi v 20 drogeriach) nemaju svetle, najnizsie som videla asi len 213 ci 215.. a ja by som potrebovala svetle .. tak asi len z ich webu mozem, ale dik :)

      Vymazat
    4. No ony obecně ty odstíny nejsou vůbec světlý

      Vymazat
  5. Tento produkt mě teda nijak nezaujal--> ucpává póry... Ale našla jsem za něj velmi slušnou alternativu a to MUFE full cover. Vím, že jsi říkala, že pro tuto značku moc nejsi, ale já ji mám moc ráda myslím(podle toho jaké jsem viděla recenze a i jsem to v Sephoře zkoušela), že stojí za vyzkoušení... Sama ho plánuji koupit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako píšu o něm taky o korektoru, ne make upu ;)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)