DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 19. února 2013

Guerlain MÉTÉORITES Perles báze pod make up

Krásný večer krásky,
Včera jsem absolvovala svou první hodinu poweryogy a myslela jsem, že umřu, nebo usnu na přednášce. Nikdy bych nevěřila, jak něco takového dokáže člověka tak zničit. Tak jsem dnešní celé odpoledne prospala. :D Ale slíbila jsem na FB novou recenzi, tak je tu. Vrhneme se na něco, co jsem používala min. 3/4 roku, každý den, takže mám dobře otestováno.

Guerlain MÉTÉORITES Perles Base Perfectrice Anti-Terne Light Diffusing Perfecting Primer


Co se skrývá pod tímto názvem je docela sranda, obyčejná, rozjasňující a matující báze pod make up. Taky to mohli napsat jak pro lidi. Přiznám, tuhle srandu jsem si koupila, aniž bych věděla co to je, pač se mi to strašně designově líbilo (ano, honem do mne, že jsem ostuda). Ale už konečně, něco o výrobku.

Balení
Důvod, proč jsem si bázi koupila. :D Strašně se mi líbily ty maličké, duhové, růžové kuličky, na tolik, že jsem je musela mít, bez rozmyslu, co to vůbec je. To jsem zjistila až doma. Samotné balení je hodně fajn. Je skleněné, mně odolné (takže všemu odolné, párkrát mi to i spadlo na zem). Aplikátor je také dobrý, protože si nadávkujete přesně tolik, kolik je potřeba. Mně většinou stačilo jeden a půl pumpičky.

Konzistence a nanášení
Konzistenčně se mi hodně líbí, je strašně lehký, ale přitom mám pocit, že mi z něj i něco zůstane na obličeji. Hodně dobře se s ním pracuje a rychle se vstřebává a nenechává žádný divný potah na obličeji. Nanášela jsem bázi normálně prsty a dobře se roztírala, bylo to takové bum bum bum.
 před uschnutím

Funkčnost
U tohoto bodu by se dalo polemizovat, předtím jsem jinou bázi nezkoušela a tak jsem čekala, až začnu teď od jiné značky. Překvapilo mě, jak málo vysuší, ale přitom dokonale zmatní a jemným shimmerem, které skoro nepoznáte, a dokonale prozáří. Všechny body splňuje do puntíku. Dobře se na ni nanáší make up, který mi pak nedělá fleky a s jeho výdrží je to daleko lepší (o pár hodin určitě), ale žádná výrazná bomba to není. Takže v tomto směru jsem naprosto spokojená.

Cena
  • cca 1450 Kč

Celkové hodnocení
Bázi nemůžu skoro nic vytknout, takže bych jí hodnotila A-, představovala jsem si, že to totiž bude opravdu nějaká bomba a ta výdrž delší mě trochu zklamala. Velký posun v ní je, ale prostě, to není tip ťop. Jinak za mne super báze, ale ta cena je vražedná a tak jsem teď sáhla po o polovinu levnější bázi a uvidíme, co a jak se vyvine.

Zkoušely jste už tuto bázi? Kterou bázi používáte Vy?


9 komentářů:

  1. Ten obal je naozaj úžasný:)A bázu používam od Gosh-u, ale nie každý deň,len keď potrebujem dlhšiu výdrž make-upu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mam zase tak jemnou pleť, že mi na ní žádnej make up nedrží a smývá se a pak mam flekatej obličej bez báze. Docela sranda vypadat jak panda :D

      Vymazat
  2. Ja posledny mesiac cvicim jumping a to je iny zaberak :D guerlain je stelesnenim luxusu a za ten sa platit musi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inak som rada, ze konecne citam na tuto bazu recenziu, ja iba obcas pouzijem bb krem...

      Vymazat
    2. No něco má fakt super, něco je průměr, ale toto, to chcu asi fakt znova :D

      Vymazat
  3. Báze vypadá super, zvlášť ten rozjasňující efekt. Ale takové peníze bych do ní nevrazila.

    OdpovědětVymazat
  4. Znám, nezkoušela, nemám v plánu :-) Jak píšeš, jsou i lepší :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne balenie, tie guličky fascinujú aj mňa, ale ešte som neskúšala. Ak budeš mať chuť na mojom blogu som napísala review na 3 moje obľúbené bázy pod make up :)

    Elite Glamorous

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)