DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 16. února 2013

Missha Signature Real Complete BB cream

Zdravím všechny,
Můj nejhektičtější týden, co mě za únor potkal, už tak nějak přešel a tak to patřičně oslavíme recenzí na něco, čeho jsou plné blogy, ale já tomu ještě nevěnovala skoro žádnou pozornost.

Missha Signature Real Complete BB cream #21


Balení


Nijak nezajímavé, snad jen 3D kytičky dokáží zaujmout. Trochu mi vadí, že to je tubička a při aplikaci ji mám vždycky celou od krému, trochu hold nezvyk oproti lahvičkám. Jinak aplikátor je dobrý, dokážete si s ním přesně nadávkovat tolik, kolik potřebujete.


Konzistence
Popravdě, čekala jsem, že bude trochu hustší a ne tak tekuté. Přece jen BB cream má v názvu to cream, ale co už, alespoň se hodně dobře roztírá, i když má tendenci dělat kvůli tomu, že je tekutý, čmouhy. Navíc ani tak nehydratuje a zůstává na suchých místech a dělá šupiny.


Krytí
V tomto ohledu moje velké zklamání. Nezakryl mi skoro nic, jen spíš pleť sjednotil. Takže to mě hodně odradilo od jeho používání. Ale tak na chalupu, když nechci se namalovat a zároveň vypadat, že se za chvíli pozvracím je dobrej. :D Díky slabšímu krytí na něj používám Fine One One multilíčidlo od Benefitu, spolu jsou super kombo.



Výdrž 


Opět stránka tohoto BB krému, která mě zklamala. Po aplikaci chvilku trvá, než se vpije a pak tak 2 - 3h vypadá docela dobře, ale následně na některých částech je ho tuna a na některých skoro nic, takže jsem strakatá jak Milka. Na ostatních partiích drží dobře, těch 10h zvládne, ale víc ne.


Cena
  • 269 Kč za 20ml (moje balení)
  • 489 Kč za 45g 
koupeno zde
 
Celkové hodnocení
Asi mám divnej obličej, nebo nevim, ale vůbec mi na něm nedrží a nekryje, zato na ruce, to je jak doma. :D Asi to bude tím, že mám extrémě hladkej obličej, bez pórů, extrémě suchej a teď už i půl dne bez jebáků. Já z něj moc unešená nejsem, ale spotřebuji ho a další si rozhodně nekoupím. Daleko radši mám make up, nevím proč, ale sedí mi daleko líp. Jinak za ty peníze si myslím, že je to nic moc a je ho hlavně dost málo. Pro mne jě velkým zklamáním, propadákem a přešlapem.

Tak a teď by mě zajímalo, komu sedí, nebo kdo má na něj podobnej názor, jak já?

7 komentářů:

  1. ja mám super bb skin79 a prekvapila ma nedostatočná hydratácia... Bola som plná očakávania, keďže je to primárne obsiahnuté v názve, hold smola :D s bb-čkami som asi skončila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, zlatej make up, pod kterej si dám krém...

      Vymazat
  2. podobne aj ja kocky, BB kremy su divne, stale som po nich vyhadzana ako 13 rocna pubertacka, nekryju, leskne sa mi ksicht- co za inych okolnosti nikdy. Krem a mejkap, klasika, kt. zatial nikdy nesklamala.

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěla jsem si ho hrozně koupit, plum Foorely o něm mluvila jako o super BBéčku, tak teď nevim :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Mně osobně sedí, víc nepotřebuju. Nemám problémy na pleti, jen ji potřebuju projasnit a barevně srovnat. Evropské make-upy za a) na mě nemají odstín nebo za b) odpoledne ztmavnou minimálně o dva tóny, což na ksichtíku nesnesu. Tadyten Signature mi sedí, drží (i když odpoledne už tak ze 2/3) a hlavně mi na obličeji nezoranžoví:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to seš šťastný člověk, já nenašla ještě BB který by alespoň seděl barvou, na tož aby na mě držel :/

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)