DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 17. března 2013

Balistka Sex bomba

Čaute kočky,
Jak víte, ještě před Vánocema jsem objednávala z lush.cz pár věciček a konečně jsem se nedávno zbavila poslední balistky, kterou jsem objednávala. Byla to docela fuška, na koupel musím mít totiž náladu a té dobré poslední dobou neblo nijak nazbyt. No, stalo se a jsem tu s další recenzí.

Lush balistka Sex bomba


Barva
Podle vzhledu už od pohledu vypadala balistka tak strašně žensky a růžově. :D Tak jsem snad ani jinou barvu, než růžovou od ní nečekala. Jen jsem opravdu doufala, že nepustí třpytky. To by mi asi hráblo, protože jsem je minule z vany drhla asi hodinu a pak je další dva týdny nemohla dostat z postele :D Jinak k té růžové, růžová je fajn :)

Vůně
V popisku stálo, že má trochu působit jako afrodisiakum. No nevím, ale popravdě, žádné takové účinky jsem nezpozorovala. Ze všech tří balistek mi voněla nejlépe, proto jsem si ji schovávala jako poslední. A typicky zase lépe voněla v celku, než když se rozpustila, to voněla ještě méně, než všechny ostatní.

Efekt
Voda hezky růžová, to ano, ale ani to šumění nijak nebylo velké. Spíš pomalé rozpouštění. Voda dostala nádech růžový a vana zase fialový. :D Co se mi však strašně líbilo, byla plovoucí papírová růžička. Strašně roztomilá a na hraní ve vaně super (když nemáte po ruce kačenku).

Cena
  • 135 Kč/ks

Celkové hodnocení
Když to vezmu tak kolem a kolem, opět mě to nenadchlo. Jediné co oceňuji je ta růžička. Byla fakt roztomilá, ale půl hodinové drhnutí vany (obarvila se od té fialové části na fialovo) už tak sexy nebylo. Takže pro mne zase propadák a můj verdikt je jednoznačný, už žádné balistky.

Příště bych se chtěla vrhnout na pěny do koupele. Máte radši ty tuhé, nebo ty na špejlce?
A s jakou balistkou máte nejlepší zkušenost?



 vodu zelenou doma nemáme, to jen to prapodivný světlo v koupelně :D




9 komentářů:

  1. podľa mňa je balistik zbytočne drahý.. vyšumí a nič.. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, ale když maj na něj slevu, tak na vyzkoušenou proč ne

      Vymazat
  2. vyzerá to zaujimavo a pekne, len tá vaňa by sa mi nechcela drhnúť...:D

    OdpovědětVymazat
  3. Balistky už nekupuji, přijde mi, že efekt to nemá moc žádný. Naposled jsem měla se zlatými třpytkami a měla jsem stejný problém jako ty:D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som ju este nemala a asi sa ani nechystam, postaci mi pena do kupela ... To drhnutie vani by sa mi asi nechcelo :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já se přidávám, měla jsem několik balistiků a všechny byly na houby a tuhé pěny vyjdou na stejno, když už tak jsou lepší ty na špejli ale i tak nečekej žádnou slávu...

    OdpovědětVymazat
  6. Clovek si aspon trosku spestri kupel :D este som nemala, zrusili nam s.ine na Slovensku lush.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, z českýho eshopu zasílají i na Slovensko :)

      Vymazat
  7. Tento kousek vypadá ze všech nejlépe :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)