DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 9. března 2013

Nákupy leden 2013



Čaute dámy,
Původně jsem chtěla udělat velké video o nákupech od prosince po únor, ale jaksi se situace bohužel vyvinula jinak a tak udělám dva články. Kdybych to měla psát najednou, tak mi asi upadne ruka. Takže tady je první z nich. Za prosinec jsem si skoro vůbec nic nekoupila, bylo zkouškové a pak Vánoce a já ani nějak neměla chuť jít do obchodu a něco nakupovat. V lednu po zkouškách, to jsem se s radostí šla odměnit, že se mi povedlo udělat zkoušky v tom nejkratším možném termínu, který šel vzhledem k termínům zkoušek.

Clinique superbalanced powder make up #02 Natural
Strouhací pudr, málo kdo ho zná. Já ho objevila poměrně nedávno, když jsem zkoumala, co to na sebe patlá moje kadeřnice za prapodivnou věc. Má výhody sypkého pudru a zároveň i tuhého. Nikde se Vám nic nerozsype a nadávkujete si přesně tolik, kolik potřebujete. 




Dior Rouge Dior Nude #263 Swan
Touha po tom mít rtěnku v nude odstínu, který by vypadal přirozeně a byl hozen trochu do růžových tónů, mě zavála k stojanu Dior a kolekci Natalie Portman. Moc dlouho jsem neváhala a tato kráska skončila v mém košíku, protože žádnou já podobnou jsem u Chanelu nenašla a obecně rtěnky Rouge Dior, jsou super a nemam doma jen jednu. :)


 
Lancome Ombre Hypnose pearly color high fidelity #I202 Erika F a #P102 Sable Enchanté
Stíny z vánoční limitky, hledala jsem něco, co by se dalo použít jak na líčení na ples tak i na den. Toto bylo super combo, záleží jen na tom, jak moc s Erikou F přitlačím. Samozřejmě se dají stíny použít i zvlášť a různě je kombinovat. 


Erika F vpravo a Sable Enchanté na levé straně 


Sephora rtěnka #R13 1st night
Tuto rtěnku, jste už mohly vidět na blogu Terky z Missbeautyaddict, kdy jsem jí ji přidala do SWAP balíčku. Zalíbila se mi tak moc, že jsem si ji musela koupit taky. :D Nádherná sytě růžová hot pink barva je na jaro perfektní, navíc se mi k ní hodí jeden lak na nehty.


Yves Saint Laurent Radiant Touch #02
Všichni o tomto rozjasňovače a korektoru v jednom básnili a vychvalovali ho, mně zrovna takovýto korektor chyběl, tak jsem si řekla, že ho vyzkouším. Má opravdu úžasné balení, které je i praktické. Takže první dojem z něj mám dobrý.



Tak co dámy, co z těchto vychytávek máte doma?


Připomínám GA ZDE


 

8 komentářů:

  1. ten strouhací pudr:-)!! to vůbec neznám:-)
    téměř nepudruji, takže tohle je pro mě dost neprozkoumaná oblast, držím se věcí, které pro mě fungují... vlastně pudr, který - pokud teda - používám, je taky od Clinique:-)

    Rtěnek od Dioru mám několik, ale teda tuhle ne:-)!! vypadá moc hezky, určitě bude na rtech moc příjemná:-). Nicméně tyhle rtěnky nejsou pro mě úplně top, přestože odstín Lucky je jedním z mých nejoblíbenějších:).

    Stíny od Lancomu... víc se mi líbí ten odstín vlevo, vypadá božsky:-)!! Z těhle monostínů nemám žádné, mám jen ty čtyřstínové paletky:-). Tohle asi budou už ty s tou novou "recepturou", že?

    TE mi právě nedávno došel,....:( musim říct, že mě to docela rozesmutnilo...
    tak nevim, co teď s tim počít.... nový se mi kupovat nechce, tak to asi zatím zkusím jen tak:)



    Color Beam


    :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tvůj blog jsem narazila uplně náhodou, a jsem ráda že se tak stalo. Vím kdo jsi vím odkud jsi a vím kdo je tvůj bratr.Sama znám minimalně 2 lidi co mají potřebu řešit lidi okolo sebe myslím že víš na co narážím. Otevřela jsem tvůj blog a jela jsem článek po článku video za videm. A né proto že bych se smála ale proto že mě to bavilo číst.
    Rozhodně v tom pokračuj negativní reklama přece taky reklama.
    BTW.rozjasnovač od ysl je supr !! Mám ho a jsem nejvíc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Závidím ty stíny od Lancome :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, nepohrdla bych ani jedním kouskem :P

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čím víc se dívám na strouhací pudr, tím mi to přijde vtipnější :D

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)