DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 4. dubna 2013

NARS Albatros illuminating powder

Ahojte, :) 
Už minulý týden jsem Vám slíbila recenzi na NARS Albatros illuminating powder a taky jeho srovnání s Chanel illuminating powderem z limitky spring 2013. Protože jsem si umývala hlavu a zapomněla nastavit čas publikace, tak je recenze o trochu později.

NARS Albatros illuminating powder




Balení
NARS všechny svoje výrobky balí nejdříve do papírové krabičky (kartonového typu) a pak v případě tvářenek a podobných věcí do matného silikonového pouzdérka, které Vám z ruky nevypadne. Dobře se otvírá a uvnitř najdete zrcátko. Nemám k tomu, co víc bych řekla, nic mi na něm nevadí, je dobře skladné.

Aplikace
Z názvu plyne, že se jedná o pudrový rozjasňovač, takže ho nabírám docela tenkým, hodně jemným štětcem. Dobře se s ním pracuje, dobře drží na štětci a nemusíte nikde nic vyrýpávat.

Efekt a výdrž
Albatros je velice jemný, nemá skoro žádnou barvu, spíš je to jen shimmer, který se nese v duchu zlato-žluto-zelené. Barevně se hodí ke všem NARS tvářenkám, ale moc k jiným ne. Vydrží hodně dlouho celý den, je hodně výrazný a neopadává. Takže ve všech směrech spokojenost.

Cena
  • cca 890 Kč/ks Sephora

Celkové hodnocení
Tomuto produktu nemám, co bych z jeho vlastností vytkla, možná je až moc intenzivní, takže je třeba se s ním naučit pracovat, ale to jako se vším, jinak dokáže působit hodně nepřirozeně. Jediná výtka k barvě, dá se prakticky použít snad jen s NARS tvářenkama, nic jiného se snad k němu nehodí, zkoušela jsem všechno co mám doma a s ničím si hezky nesedl (škoda :/)

Srovnání s Chanel illuminating powder spring 2013
Lucinka chtěla srovnání právě s tímto produktem. NA první pohled musím říct, že vypadají dosti podobně, tak to vezmeme co nejvíc ze široka a podíváme se tomu na zoubek.
Prvně bych chtěla říct, že Chanel, o kterém recenzi najdete ZDE, mi přijde více luxusně balený, i to jak měl při koupi hezky vylisované kytičky. Chanel je oproti albatrosu více jemný, takže se s jeho aplikací nemusíte nijak bát, že byste to přepískly, jako se já vždycky musím kvůli tomu s Albatrosem krotit.
Další věcí je, že Chanel se hodí úplně ke všemu, ale úplně, takže mi přijde víc praktický.
Když srovnám barvy, tak Chanel nějaké to zabarvení má, kdežto Albatros ne. Oboje je vhodné k něčemu jinému, takže žádný dupe se nekoná, bohužel. Oba jsou barvě hodně odlišné, Chanel spíše do růžovo tělova s zlatým shimmerem, kdežto Albatros transparentní s zlato-žluto-zeleným shimmerem.

Kdybyste se mě ptali, který z nich bych si vybrala, byl by to Chanel. Je víc universální a zbožňuju to balení. Sice stál 1600,-, ale za tu investici jsem opravdu ráda, používám ho každý den a mizí mi před očima a tak vidím, že to nebyly vyhozené peníze.

Tak dámy, který byste si vybraly Vy? Který máte doma a jak jste s ním spokojené? :)





3 komentáře:

  1. Barevně u mě rozhodně vítězí Chanel. Ten je nádherný a od té doby co jsem ho u tebe viděla mi vrtá hlavou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mně taky, jen se už nedá sehnat, klidně bych si vzala jeden do zásoby

      Vymazat
  2. Lucik dakujem za vycerpavajucu recenziu :)) mna prave laka na albatrose to, ze je transparentny a vytvara shimmer... cez leto sa snad dostanem do Prahy a na vlastne oci budem moct vidiet ten zazrak :D a mozno ho kupim :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)