DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 25. května 2013

Colors of rainbow TAG + Tip na nové a kvalitní blogy!

Ahoj kočky,
V bloggerském zahraničním světě se to právě teď množí tagem Colors of rainbow. Tento TAG se mi hodně zalíbil a navíc jsem v ČR ještě u nikoho nečetla, tak doufám, že Vás zaujme a inspiruje.
Jedná se o tag, kdy barvám duhy přiřadíte vaše oblíbené produkty ve stejné barvě.


Colors of Rainbow:
Red
Orange
Yellow
Green
Blue
Indigo
Violet
Pink
Multicolored


 
Červená
Guerlain rtěnka  #25 Garconne -  na to, jak zbožňuju rudé rty, tak je skoro nenosím, pač to nemají rádi moji rodiče a bratr a nedopustí si vždy nějakou poznámku. Když se však řekne červená, vybaví se mi moje první rtěnka od Guerlaina, která na rtech vydrží i 7h a je prostě dokonalá.

 
Oranžová
Shisedo tvářenka Sunset glow Peche fondante - moje nejoblíbenější multilíčidlo,  zvládnu s ním vykonturovat tváře, dát jim barvu a ještě je rozjasnit. Navíc je tak hezky přirozeně oranžová. No prostě, někdy se ptám sama sebe, jak jsem bez ní mohla žít. :D

 
Žlutá
Kérastase Elixir ultimate - to že jsem velkým fanouškem značky Kérastase všechny moc dobře víte, ale to, že už bez mála tři roky používám stejný olejíček na vlasy, to už asi ne. Jak někdo miluje Aussie já miluju Kérastase. Takže jsem ani neváhala a tento výrobek zařadila mezi barvy.

 
Zelená
Veld's olejový odličovač - sice balení nebo samotný odličovač zelený není, ale je přírodní a s přírodou mám spojenou zelenou barvu (asi mi to přijde více eko nebo co :D). Tento odličovač je zase mým favoritem a článek bude brzo k mání.

 
Modrá
Hydratační krém s pštrosím olejem - věc, kterou z Vás asi skoro nikdo nezná. Jedná se o bombastický krém, který hojně používají vizážistky, protože s ním můžete zapomenout na jakoukoliv bázi pod make up. Po něm ten make up totiž drží ještě líp, než s bází.

 
Černá
Oriflame vysunovací tužka na oči - může se to zdát paradox, ale tužka za nějakých 100 Kč je pro mě jasným favoritem. Mám totiž doma tři. Lepší tužku na oči, která se nemaže a je extra černá, jsem nenašla.

 
Fialová
Pure Seduction Victoria's Secret tělové máslo - nic víc božsky vonícího, super hydratujícího a zvláčňujícího, navíc s krásným obalem jsem ještě nezažila.

 
Růžová
Lush scrub na rty Bubble gum - miluju tu vůni, chuť a efekt. Navíc, je to růžový :D

 
Multi
Benefit tvářenka 10 - najít něco, co by vystihovalo multibarvu mi dalo docela zabrat. Ale nakonec padla volba na moji nejoblíbenější tvářenku od Benefitu, kterou už bohužel přestali vyrábět. Já si však jako správný sysel, koupila jednu do zásoby.




Tak co dámy, co říkáte a komu se líbí tento tag, tak palec hore a určitě mi nalinkujte do komentářů Vaše rainbow tagy!!

Jinak bych ráda v tagu označila:

Skodulku z House of Skodulka
Zuzanu Stanko z Sue and Colors
Peťu z Petushbook


 Česko Slovensko bloguje

Ano, tak se nazývá FB stránka, kde každý den naleznete nové blogy, které mají málo čtenářů, jsou kvalitní a rozhodně si zaslouží naši čtenářskou pozornost.

Svoje nebo blogy, které si myslíte, že by se jim měla věnovat pozornost, lehce představe ve FB zprávě nebo emailu, kterou/ý pošlete právě této stránce.

email: cesko.slovensko.bloguje@gmail.com 
 


13 komentářů:

  1. zajímavý článek, máš pravdu, že jsem ho ještě nikde neviděla :) a děkuji za typ na dobrou stránku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat kde se dá koupit ten krém s pštrosem ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mam od své kosmetičky, ale používají ho hodně vizážistky, co líčí v televizích, takže to asi nebude problém sehnat

      Vymazat
    2. nebo tady
      http://www.camelus.sk/index.php?sesid=v_1c9949a59ef43cd9ca300ca1ac39ca13&lang=cs&act=show_skript&page=produkt&polozka=114

      Vymazat
  3. Tak to je moc zaujímavý tag. Je pravda že som ho ešte u nikoho nevidela.
    Kozmetiku od VS mám na svojom wishliste. To maslo vyzerá super!
    Koľko asi stála tá tvvářenka shisedo?
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  4. Super TAG a díky za označenie:))čoskoro ho urobím aj ja:)
    Tá Benefit lícenka vyzerá perfektne:))))

    OdpovědětVymazat
  5. jůůů děkuji
    hezky jsi to dala dohromady...já nad tím popřemýšlím, ale obávám se, že to dohromady asi nedám :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uddělej to jak já, otevři skříň/šuplík a ber první co uvidíš v té barvě a máš to ráda ;) :)

      Vymazat
  6. skvelý tag, tiež sa chystám do neho pustiť :)

    OdpovědětVymazat
  7. Indigo není černá, ale hodně tmavá modrá. Navíc černá barva v duze není, vzniká totiž jinak. Bílé světlo můžeš rozložit na barvy duhy. Pokud vidíš nějakou věc - předmět barevný, je to proto, že takovou barvu odráží, přičemž všechny ostatní pohltí. Pokud odráží všechny barvy, je bílý, pokud je všechny pohltí, jeví se jako černý. Na barvy jsem docela háklivá, takže promiň za poučování.
    Právě jsem narazila na tvůj blog, pročítám články. Je fajn, že jsi z Brna jako já, zatím jsem narazila jen na blogerky z Prahy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nic indigo doma nemám, tak jsem to nahradila černou ;)

      Vymazat
  8. Lush scrub na rty Bubble gum mlže být zajímavý :O

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)