DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 31. května 2013

Pštrosí krém na obličej

Čaute kočky,
Když jsem v Rainbow tagu (zde) na Vás vybafla něco, co neslo název pštrosí krém na obličej, tak jste si musely myslet, že jsem asi šílená :D. Ne, to opravdu nejsem a vesele si používám můj zbožňovaný krém.
Jedná se o krém který obsahuje pštrosí olej, skvěle hydratuje a pečuje o pleť.

Camelus hydratační pleťový krém s pštrosím olejem


Balení
Jak už to u levnějších krémů bývá, tak je plastové. To by ani tak ničemu nevadilo, kdyby po otevření to víčko šlo našroubovat k tomu kalíšku. Jakože našroubujete ho, ale prostě na něm nedrží. Což je první mínus.

Konzistence, barva a vůně
Barevně je bílý s lehce šedivým podtónem, který jde jakoby trochu do hněda. Konzistence je hodně hutná, ale když se rozetírá, tak je pak úžasně lehký, dobře se s ním pracuje. S vůní to je horší, protože obsahuje pštrosí olej, tak mi smrdí, ale jakože fakt smrdí (jen v kalíšku). Všechny produkty s pštrosím olejem, co jsem zatím vyzkoušela, tak prostě smrdí. Jakmile je ale natřete, počkáte ani ne minutu, tak už však pštrosa necítíte, pač čuchat celej den by se mi ho fakt nechtělo.

Hydratace a efekt
S hydratací je na tom fakt dobře. Protože je jakoby hodně hutný, tak nehydratuje stylem, že nanesete a za 10min máte pleť suchou jak sušenka. Hezky se vsákne a kůže vydrží hydratovaná celý den. Na pokožce navíc udělá jakoby film, jak je hydratovaná a tak na ni perfektně přilne make up, který se pak nehne celý den a je lepší než podkladové báze (samozřejmě se nesnese s některými make upy - např. Chanel Vitalumiér Aqua, za to miluje MUFE HD foundation nebo Armani lasting silk).

Cena
  • 220 Kč/ks na eshopu ZDE

Celkové hodnocení
Vemu to hezky popořadě, obal docela propadák, vůně časem zeslábne, takže to ani moc nevadí (jen na začátku), konzistence suoer, hdyratace a její výdrž taky. Efekt, jaký má na pleti je úžasný, make up se na něm opravdu ani nehne a za tu cenu, když porovnám klady a zápory se do něj určitě vyplatí jít. Já už mám asi třetí balení a jsem s ním stále spokojená. Nic lepšího, co by plnilo obě funkce (hydratace-podklad) jsem ještě nenašla a za tu cenu? Vydrží cca asi dva až tři měsíce, zaleží na vaší individuální spotřebě. Jinak, používají ho vizážistky na Barrandově. :)

Tak co dámy, už jste nějakou kosmetiku s pštrosím olejem vyzkoušely? Nebo teprve chcete?





7 komentářů:

  1. ja som tieto pštrosie krémiky a mliečka videla už pred 2 rokmi v lekárni počas praxe, len vtedy na nich ešte nebola cena, prax skončila a ja som na ne aj zabudla. teraz na druhej praxi som ich znova zbadala a cena je viac než priaznivá (mne sa zdá, že vychádza lacnejšie než tvoj, ale to si musím overiť, možno je to aj iná firma) a tvoja recenziama presvedčila, že to bude ideálny krém na jeseň a zimu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš než na zimu je na jaro a podzim, na zimu by byl hodně nedostačující, nebo bys musela pod něj použít ještě jinej krém. On je sice jakoby hodně hutnej, ale to jen když je ho víc, jinak je hodně lehoučkej :)

      Vymazat
    2. tak vďaka za usmernenie :)

      Vymazat
    3. spíš já to blbě napsala ;)

      Vymazat
  2. No to vidím prvý krát. Ale celkom ma zaujal.
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  3. O něčem takovém slyším poprvé:))

    OdpovědětVymazat
  4. juuu teď koukám, že na něj máš i recenzi :-D a zpětně- Moc dík za doporučení <3 <3 protože je FAKT BOŽÍ!!! Ovšem já žádného pštrosa necítím a víčko šroubuju jedna báseň, O:-) Po MaryKay polotekutým krému.. to je 100 a 1 zlepšení snad ve všech uhlech pohledu... a mám od nich ještě krém na ruce a ten je-hlavně při mojí práci s vlhkým hadříkem něco jako vysvobození (po vánočním frmolu určitě objednávám další balení) ... Elis ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)