DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 13. června 2013

Moje řasy part. III život s řasami a moje rozhodnutí

Ahoj dámy,
Je to tady, poslední z minisérie článků o mých řasách. Tentokrát se pustíme do toho, jak se mi s nimi žije a co mě k rozhodnutí si je nechat udělat vedlo.

Článek Moje řasy part. I prodloužení řas, jak vybrat salon a typ řas + vše kolem ZDE
Článek Moje řasy part.II péče a jak se starat o prodloužené řasy ZDE

Nejdřív Vám popíšu moje přírodní řasy. Nikdy nebyly nic moc, žádná sláva, krátké, docela tenké, nevýrazné a moc se jim nijak nedalo pomoct. Pak jsem začala s tancem (lat a stt) a s tím přišlo i lepení umělých řas a móda prodlužování řas. Tehdá jsem si udělala menší kalkulaci a vyšlo mě levněji si radši řasy nechat prodloužit a mít je neustále krásné a né jen občas (přece jen s dlouhýma a krásnýma řasama, jsem se cítila 100x líp). Tak jsem šla do prodloužení.
Moje první zkušenost nebyla nic moc. Řasy jsem měla slepená, dala za to nechutnou pálku (viz článek I.) a ještě jsem si musela koupit tři triliony sračiček, aby ty řasy držely, což moc nedržely.
Pak jsem se dostala k těm mým současným (článek Extreme lashes) a mé úžasné kouzelnici Martině, která dala do pořádku to, co jsem měla na očích. Řasy rozlepila, sundala ty špatné a prodloužila a zahustila je tak, aby řasy vypadaly přirozeně, ale přesto, abych byla jak mrkací panenka a měla hezký, svůdný a dramatický pohled.

Krom toho, že ty řasy předtím stály za prd, tak díky nekvalitnímu lepidlu, které používali tam, kde jsem si řasy poprvé nechala udělat, se mi zničily moje vlastní řasy strašným způsobem a byl to boj na dlouhou trať, než se vrátily jakž takž do původní kvality a stavu. Po té mi řasy přestaly se slupovat (ty prodloužené) a to kvalitní lepidlo na nich i začalo držet, takže se z týdne a půl na prodloužení rázem staly tři týdny, kdy vypadají řasy stále v pohodě a oči nemám opelichané (pokud nebudete na oči dávat nic mastného - stíny, odličovač,... tak dosáhnete možná i delší doby).

Co se týče toho, jak jsem si na ně zvykla, tak to bylo skoro okamžitě. Na tu délku, kdo by si člověk nezvykl mít furt krásné řasy. S jejich péčí už to bylo horší, to mi trvalo asi měsíc, něž jsem přišla jak je efektivně, blesku rychle a snadno odlíčit a pak na to, že si nemůžu dva dny oči umýt. To jsem pak přišla na grif, že si umyju celý obličej, aniž bych si řasy namočila. Vlasy umývám v ten den, kdy jdu na doplnění, takže není důvod namáčet hlavu. Jediný problém byl s froté ručníky, ale i tam jsem si našla taktiku, jak řasy obelstít a klidně si celý obličej ručníkem utřít a řasy nevytrhat.

Pár slov na závěr, je důležité mít řasy kvalitní s kvalitním lepidlem, jinak se může stát, že Vám i řasy (Vaše) opadají a pak nebude mít ani na co dát řasenku. Pokud máte kvalitní řasy a kvalitně odvedenou práci na nich (nejsou přebytky lepidla, slepené cucky, lepidlo nikam jinam neukápne), tak se Vašim řasám nic nestane. Pak už stačí jen dodržet pokyny a Vy budete mít okouzlující pohled.

Tak co dámy, necháte si řasy udělat, uvažujete o tom? Nebo je to naprosto tabu?
Ptejte se na otázky, ráda odpovím!


Jinak FOTD :) Začala jsem si líčit oči!!! 

4 komentáře:

  1. já bych prodloužené řasy mít nemohla... jsem moc líná na to, abych se o ně tak hezky starala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O ně se tak moc starat nemusíš, jen pak míň vydrží a jsou třeba umaštěný a tak :)

      Vymazat
  2. Pro mě je to tabu, já mám své řasy jakš takš dobré, dlouhé a natočené :) ale jednou jsem o tom taky uvažovala, pak jsem to ale zavrhla, protože bych měla pak asi oči větší než hlavu :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)