DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 18. února 2014

Rceneze: Garnier Perfect Blur

Ahoj dámy,
Protože můj imaginární kosmetický šuplík se trochu naplnil novinkami z naši drogérií, tak nemůžu ani já zůstat pozadu a pro Vás je nevyzkoušet. Dnes tu pro Vás mám první ze dvou novinek od Garnier, co mám doma a na kterou jsem byla moc zvědavá a netrpělivě ji vyhlížela v regálech, až si j ibudu moct pořídit.

Garnier Perfect Blur
Balení
Nevím, jestli to je tím, že se jedná o novinku nebo tak, ale balení mi přijde přehnaně velké. Je moc pěkné (růžovou tu já ráda :D), ale probojovat se od něj mi dalo docela zabrat. Nejdříve musíte stáhnout papírový obal, který Vás upozorní, že v ruce držíte novinku na českém trhu a pak až teprve se prokousat papírovou krabičkou, která nemá na sobě česky jediné slovo (wtf?). Balení samotného produktu je světle růžové (yummy) s fuchsiovými nápisy. Takže opravdu takové dívčí. Celkově je hodně vysoké a úzké (klidně by mohlo být nižší a o trochu širší) a i samotný aplikátor je hodně úzký a tak se dá díky tomu dávkovat po opravdu malých troškách. Co mě trochu zarazilo bylo, že tak 1/4 - 1/5 balení byla vzduch - to si opravdu mohli ušetřit.

Konzistence a efekt
Konzistencí jsem byla mile překvapená. Čekala jsem nějakou velice tekutou hmotu prapodivné konzistence, barvy a vůně. Nakonec však z tubičky vyšel narůžovělý krém, kde na první pohled už bylo vidět, že je narván silikony. Nijakou zvláštní vůni jsem u něj nezaznamenala.
Když ho nanesete na kůži  - dobře se roztírá a je  ho potřeba minimum (je jedno jestli na obličej, či ruku), tak se mi zdá, že vytvoří na pleti takový film, který sice není mastný, ale je to prostě jako silikon (ano, přirovnání sice trochu zavádějící, ale prostě je to jako všechny silikonové věci, co mi přišly pod ruku). Pleť hezky zmatní, vyhladí a trochu jakoby vyretušuje.

Práce s ním
V tomto bodě nalézám jediný kámen úrazu a to, že mi prostě na něm všechny make upy, co mám doma, nedrží a vůbec nejdou zapracovat. Všechny make upy mi na něm začnou dělat mapky, slévat se nebo jakoby se shlukovat v kuličkách/kapkách. Když už se mi teda podaří dobře nanést make up, tak jakmile ho začnu pudrovat, tak se celý rozmaže (tím jak nanáším pudr štětcem) a udělá opět strašné fleky. Takže buď jsem ještě nenašla kompatibilní make up, nebo je Perfect Blur katastrofa.

Cena
  • cca 250 Kč/ks [všude, kde se prodává kosmetika Garnier]

Celkové hodnocení
Celkově musím bohužel tento výrobek označit za jeden velký propadák. Na jednu stranu to, co slíbí, splní, ale už Vám nikdo neřekne, že nanést s ním dokonale make up a pak ho zapudrovat bude nadlidský úkol. Pokud někdo z Vás najde nějaký make up, se kterým si Perfect blur sedl, dejte mi vědět, jaký, jinak asi za chvilu poletí do koše. Takže za mne jedno velké ne.


Už máte vyzkoušeno? Co na tuto novinku říkáte a jak se Vám líbí? Máte stejný problém?









17 komentářů:

  1. Těšila jsem se, že si to taky pořídím, ale už tak mi nesedí skoro žádný make-up a s tímhle by to bylo asi ještě horší, což je škoda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mam problém, že mám hodně hladkou pleť, takže make up mi nemá na čem držet, ale zkus krém s pštrosím olejem, ten používámjpod make up (jen ten) a je super a všechno mi pak skvěle drží
      http://www.myblondworld.com/2013/05/pstrosi-krem-na-oblicej.html

      Vymazat
  2. já jsem si žádného problému nevšiml, takže netuším, jak poradit :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já s ním fakt vyzkoušela jak drogerkové, tak high end make upy a prostě tragický :/

      Vymazat
  3. Mám vzorek tak vyzkouším :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Děje se mi bohužel to samé a vůbec jsem nechápala proč. Vyměnila jsem ho totiž na chvíli za klasickou bázi od Dermacolu, se kterou jsem naprosto spokojená. Na Garnier jsem totiž četla spoustu kladných recenzí, tak jsem hned letěla do drogerie a z počátku byla naprosto nadšená, měla jsem krásně hladkou pleť. Pak jsem ale zkoušela několik make-upů a buď se mi přes den udělaly skvrny (což mi normálně můj stálý make-up z parfumerie nedělal nikdy) nebo nevzhledné šupinky při nanášení (a to jsem pleť předtím i drhla peelingem a normálně šupinky ani nemám). Takže naprosté zklamání, protože jsem nepřišla na nic jiného, co by toto způsobovalo. Když zase použiji klasickou bázi, tak nemám nejmenší problém. Bohužel je to asi tím, že Garnier rozdává některým blogerkám tento produkt zdarma, a tak recenze není příliš objektivní nebo mají skutečně dobré zkušenosti, což nechápu. :) Miraculous Style GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni, co mají takové to velké balení v rozevírací krabici, tak ho dostali zadarmo. Já si ho pořídila sama (pardon, táta mi ho koupil) a prostě hned mi přijde, že ty recenze jsou někde jinde. Zatím jsem ještě neviděla recenzi, že by ho měl někdo, kdo si ho sám koupil tak jako já.
      A "jsem ráda", že díky tvému komentáři nejsem jediná, kdo má takový problém a očividně jsem v článku nekecala. Takže díky! :)

      Vymazat
  5. Děkuji za super recenzi, to jsi mi ušetřila dvě kila :D. Já jsem na něj samozřejmě také koukala, protože název+obal, za mne na drogérku docela zdařilé. Ovšem když jsem to vytlačila z tuby, připadalo mi to úplně stejné jako podkladová báze od Clinique a spol., jen v horším provedení. Trošku jsem pak zaváhala, když jsem viděla oslavné recenze na blozích, ale na tebe fakt dám, protože často recenzuješ i luxusní kosmetiku, takže víš, o čem mluvíš, respektive máš srovnání s high end produkty.... Sorry za rozsáhlý komentář :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko tak to jsem ráda :) Čím dál víc se už utvrzuji v tom, že se do drogerky budu vracet už jen pro neutrogenu a gel na obočí :/ a celkově už i na blogu plánuji jen posledních pár drogerkových recenzí, protože mi přijde, že když si zatím *zaklepání na dřevo* high end kosmetiku můžu dovolit, budu ji používat, protože je prostě nesrovnatlně lepší a mě prostě s mou šílenou pletí jako jediná sedne

      Vymazat
  6. To, že je balení z části prázdné, jsem již viděla u několika výrobků. Ale není to tim, že by tě ošidili, ale s nějakého podivného důvodu maj prostě větší balení.

    To, že na něm nedrží make-up jsem četla již na několika blozích. Třeba je fajn na použití, když nechceš nanášet makeup. Třeba v létě, když je horko, tak použiju max korektor...

    Jinak to vypadá, že klady má podobný, jako moje milovaná Bioderma - Pore refiner. Ten pleť dokonale zmatní a lehce taky vyretušuju a barevně lehce sjednotí. Používám bud´ samotné, nebo na něj klidně dám i makeup. Teď přes něj používám CC krém a jak je pleť matná, tak se to hůř roztírá. Ale zase ne, že by to nešlo. Ale drží na tom krásně a jednotvárně celý den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že mě nechcou ošidit, ale v tomto případě mi to přišlo až extrémě moc.
      No ale, zase proč si na obličej patlat silikon.. prostě tohle mi přijde jako blbost bohužel :/
      Já jinak báze nebo tak nepoužívám snad jen kuličky od guerlaina, tak zatím nemám potřebu zkoušet další takovou šílenost

      Vymazat
  7. já ho vyzkoušela jen ze vzorečku a to ještě s obavami, co mi ten silikon udělá na obličeji za paseku a mám s ním stejný problém, jako ty. nanést na něj MU nejde! v průběhu dne, kdy si sáhnu na obličej, mi zůstane obtisk ruky a MU nikde. je to propadák a mě, jako milovnici high-end kosmetiky, opět přesvědčil, že nemám experimentovat v drogerii :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, konečně někdo kdo mi v tomto rozumí!! A chápe proč se už nechci do drogerky vracet :)

      Vymazat
  8. A tady se neshodneme, mně sedí. Make-up Max Factor - Lasting Perfomance, pak Rimmel - ten ve skleněném kelímku (tuším se už neprodává) a Revlon Colorstay Dry/Normal, tak s nimi problém nebyl :).

    Souhlasím s Aja, že báze od Clinique, nebo i kdysi vyráběli Pore Minimizer jsou konzistencí podobné.

    OdpovědětVymazat
  9. Včera jsem vyzkoušela vzorek z časopisu a jsem naprosto nadšená.Dnes jsem použila znovu a stejně jako včera s mu Loreal le teint Perfect Match a bez problému.Jsem zvyklá mu nanášet štětcem a je pravda,že tentokrát to šlo lépe bez,ale vydržel celý den beze změny s efektem jaký jsem očekávala.Takže já jsem maximálně spokojená a rozhodně si ho pořídím.S bází od Dermacolu jsem nikdy tak dokonale vyhlazené a sjednocené pleti nedosáhla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, tak to jsem ráda i za tebe, mi to prostě ne a ne držet make up na tom :(
      ale jinak ten efekt je super, to jo :)

      Vymazat
  10. Ahoj, asi s ročním zpožděním :) jsem zakoupila zázrak blur.......Hned na krabičce je "přírodní" - ale složení je samý silikon, plus hliník a titanová běloba -naprosté zděšení(to mě tedy rozčílilo)...První nános byl zkušební na make-up, hlaďoučká pleť, druhý už jako podkladová báze. Nadšení žádné, make-up klouže a obličej, protože mám atopický ekzém a musím kosmetiku hodně dobře volit, byl večer jeden flek vedle druhého........Takže podkladová silikonová báze od G...... poletí do koše. Ještě uvažuji, že si ho nechám na ruce, tam mi určitě neublíží. Škoda jen vyhozených peněz.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)