DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 15. března 2014

Recenze: HerbOlive body scrub cream meruňka

Ahojte,
Po dlouhé době jdeme peelingovat. O tomto konkrétním peelingu jsem se už zmiňovala ve svém nakupovacím článku z Kréty a pak také ve videospotřebováno #1.  Přijde mi, že jsem nějaká pozadu poslední dobou a nic nestíhám a pak se proberu mam z toho leda tak depresi :D. Ale teď už k peelingu.


HerbOlive body scrub cream meruňka



Balení
Není zde moc co popisovat, klasický plastový kelímek (není to úplně ten nejlevnější plast, ale zase extra bytelný také není). Co se ovšem dalšího "balení" týká, tak se mi líbil "kryt" pod víčkem, takže jsem od peelingu neměla upatlané víčko a všechno okolo. Co už bylo horší, tak to, že se vždycky tak nějak přicuclo a ve sprše mokrou rukou šlo blbě dolů. Jinak kelímek je hodně polepený, ale nijak se nic nesloupalo (ani při pravidelné sprše)

Konzistence
Nějak nevím proč, ale zapomněla jsem nafotit vzorek na ruce a samozřejmě peeling už doma nemám, takže Vám bude muset stačit pouze popisek.
konzistencí mi hodně připomíná krém. Není to typu krém do sprchy od Nivei, ale klasický hutnější krém, který má v sobě zrníčka. Ještě jsem teda nepřišla na to, jestli jsou to drcená jádra oliv nebo něco jiného, ale rozhodně to vypadá jako něco přírodního a rozemletého a trochu obroušeného, aby to nebylo tak ostré, ale hodně účinné.

Nanášení a efekt
Díky tomu, že je produkt krémový, tak se dobře a lehce nabírá. Při kontaktu s mokrou/vlhkou kůží mi přijde, jakoby začínal tát, takže jsem vždycky nabrala trochu peelingu, nanesla ho na určitou partii a masírovala, dokud se celý nerozpustil a nevpil do kůže. To mělo za následek krásně hladkou kůži, která mi přišla i vyživená a pak jsem se už nemusela tolik mazat krémem. Super je i na celulitidu, jak se totiž zrníčka nerozpouštějí, tak jsou účinnější a jde to s ním rychleji (pokud tedy masáž neodbydete). Ohledně smývání, tak nestačí na sebe nastavit jen vodu a čekat, až půjde dolů, pak jakoby na Vás zůstane film a je  tedy lepší ho "stáhnout" ze sebe rukou pod tekoucí vodou. Poslední co bych ještě měla zmínit je vůně, asi hodně lidí vůně meruňky odradí, ale v tomto případě mi nepřišla nějaká chemická a ani bych moc neřekla, že voní po meruňkách, spíš to voní lehce sladce a vůbec ne vtíravě.

Cena
  • Asi 10 Euro - nepamatuji si přesně [Kréta]

Celkové hodnocení
Celkově si na tento peeling nemůžu stěžovat a jsem ráda, že jsem po něm šáhla. Přijde mi hodně dobrý asi jeden z nejlepších, které jsem kdy měla (možná i nejlepší), ale musím přiznat, že jsem zatím žádný high-end ani nezkoušela a asi nebudu, protože to není zrovna věc, na kterou si potrpím (v tomto ohledu mám radši přírodní kosmetiku). Rozhodně bych ho doporučila, a pokud jedete na Krétu či do Řecka, asi se bez něj ani nevracejte. :D
Peeling jsem pro Vás našla na Amazonu, už v novém balení... KLIK

Co Vy a krémové peeling? Zkoušíte? Máte rádi? Který je Váš ten nej? Zaujal Vás tento?









3 komentáře:

  1. Ten musí být moc fajn!:) měla bych si taky nějaký tělový peeling pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)