DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 25. dubna 2014

Recenze: Lancome by Alber Elbaz collection paletky Sculpted Eyes a Wide Eyes

Ahoj dámy,
Když už ta obrovská Lancome Alber Elbaz vlna pominula, tak je na čase se vrhnout na detailní recenzi a ne jen nějaké to šolíchání po pár použitích.


Lancome by Alber Elbaz collection paletky Sculpted Eyes a Wide Eyes



Balení
Dvěma slovy - nápadité a nádherné, jinak bych ho asi nevystihla. Balení se mi hodně líbí a na to jak Lancome moc nemusím - nějak jsem mu nepřišla na chuť (ale laky má opravdu nádherné), tak mne na tolik zaujaly, že mě donutily ke koupi dvou paletek, které skrývají uvnitř universálnější barvy., než je jejich obal.

Sculpted Eyes
Modrá paletka s hvězdičkami - dobré poznávací znamení - víte po čem šaháte. Jak jsem psala výše, obal naprosto perfektní, ale se stíny už to je o trochu horší. Nejsvětlejší modrá je sice dobře pigmentovaná, ale na oko se mi vůbec nechytá a vypadá prapodivně. "Prostřední" modrá už je na tom lépe, ale do vnitřního koutku ji moc nedávám a ani se nestala mou nějak více používanou. Barvy, které jsou ale dokonalé, jsou ty nejtmavší (tmavě modrá, černá), hlavně ta tmavě modrá, tu používám ve velkém, když potřebuji z nudných nude očí přes den udělat něco výraznějšího na večer. 
Celkové zhodnocení paletky balení super, světlé stíny propadák, ale tmavé stíny jsou opravdu super a drží (já vždy používám bázi), ty světlé ne. Paletka je dobrá na dovolenou na večer někam k moři, kdy nepotřebujete výdrž celý den, protože tu mi prostě nedala. Takže za mne bohužel ne... Cena v poměru kvalita je špatná, i když barvy jsou moc hezké.

Wide Eyes
Můj druhý úlovek, u kterého se mi líbí obal ještě víc než u toho prvního - srdíčka mi přijdou děsně roztomilá, kdežto hvězdičky spíše takové rockerské.
K samotným stínům, tahle paletka je doslova neutrální, kterou rozbíjí růžová (byla bych radši za klasickou celou nude).
Všechny klasické nude jsou perfektní barvy, skvělé na den a mají k mé pleti dobrý podtón (což se stává málo kdy, že mi sedne celá paletka) a tak to musím pochválit, Opět ale co musím vytknout je nejsvětlejší barvu. Na prstě pigmentovaná jak hrom a na oku pak jako byste nic neměli. Ostatní barvy jsou kvalitativně stejné jako běžné od Lancome. Výdrž je průměrná, což mi dost vadí, pač nějakejch 18h se mnou dávají těžko - nevím, co se jim na mým víčku nelíbí, že večer ztrácí intenzitu. Takže za mne spíše ne. Tuto paletku bych si koupila asi spíše jen z nouze, rozhodně to totiž kvalitativně nejsou nejlepší stíny.

Cena
  • Lancome by Alber Elbaz Hypnose Star Eyes paletka Sculpted Eyes 1269 Kč [Marionnaud]
  • Lancome by Alber Elbaz Hypnose Doll Eyes paletka Wide Eyes 1269 Kč [Marionnaud]
Co Vy a kolekce Alber Elbaz? Líbí se Vám jak mně obaly? A co samotné produkty? Vybraly byste si?


Sculpted Eyes












Wide Eyes














11 komentářů:

  1. Tak ty jsou opravdu nádherné!!! A ten obal!! ♥ Já bych mooooooc chtěla tu Wide eyes tu bych opravdu moc využila :)
    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, je dobrá, kvalitou lepší než ta s hvězdičkama, ale za ty peníze se dají koupit i lepší...

      Vymazat
  2. Jedním slovem - nádhera :-), více se mi zamlouvá asi varianta Wide Eyes, skvělá recenze.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky Vendulko, taky ji mam radši, ale zase ta odrá je taková víc rafinovaná :)

      Vymazat
  3. Mě se obě paletky moc líbí, odstíny mají nádherné :)

    OdpovědětVymazat
  4. No mně recenze akorát potvrdila můj názor, že za luxusní oční stíny se nevyplatí utrácet, pokud člověku nejde jen o tu značku. Protože lepší kvalitu jde v tomhle případě sehnat i u levnějších značek či indie brands.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsou lae i jiný značky a zrovna lancome není značka na stíny, kdežto nová verze les ombres od chanelu je naprosto perfektní stejně jako stíny dior a urban decay - tady ty tři mají nejlepší stíny, co jsem kdy vyzkoušela a mam doma věci od she, essence, loréal, po make up artist značky po high end a není prostě high end jako high end, takže být tebou nechám předsudky stranou, jinak pak nejsou názory objektivní ;)

      Vymazat
  5. Teda, to je luxus!! Až jednou nebudu vědět co s penězi, možná si pár takových věciček koupím, ale zatím budu jen slintat nad fotkama :D

    OdpovědětVymazat
  6. No, paletka je krásná, vnější strana ani ne, ale vnitřek je krásný... Bohužel já mám podobnou zkušenost jako ty, stíny od této značky mě vůbec neuchvátily..
    Já jsem prostě zamilovaná do stínů Urban Decay, ty nemají chybu, jsou pro mě nej:)

    OdpovědětVymazat
  7. Paletka vypadá zvenčí super. Ale osobně mě nezaujaly vůbec odstíny... Stíny domodra prostě nemám ráda. A ty druhé jsou takové moc obyčejné, všední, ve všech paletkách :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)