DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 23. dubna 2014

Recenze: BioSelect čistící pěna na obličej s dictamelií, zeleným čajem a aloe-vera

Ahoj Všem,
Možná to vypadalo, že jsem na pár dní umřela, ale pravdou je, že jsem toho měla hodně do školy a bohužel už to nebude lepší a bude toho víc a víc, čehož se děsím a asi se začnu modlit, abych to nějak zvládla. Ale teď už k samotné recenzi, na produkt, který jsem poctivě celý vypoužívala, takže už nějaký ten obrázek mám. Nevím, kde se dá koupit v ČR, dostala jsem ho od bráchy k narozeninám a ten mi ho dovezl z Řecka, takže pokud Vás nalákám na jeho koupi, budete muset trochu googlit.


BioSelect čistící pěna na obličej s dictamelií, zeleným čajem a aloe-vera






Balení
Přiznám se, že na první pohled je zrovna toto balení oku nelahodivé - obal prodává a tento se mi moc nelíbí. Ovšem nebudeme předbíhat, začneme pěkně lahvičkou, která je jak jinak než plastová s plastovým víčkem -> super na cestování, až na to, že je poměrně rozměrná. Oceňuji naopak to, že štítky jsou i v angličtině - jupí jej, takže rozumím i tomu co si na ten obličej vlastně patlám. Pěna má klasicky pumpičku a to není třeba nějak více rozvádět.

Používání a efekt
Pěnu pumpuji do navlhčených rukou (2-3 pumpičky) a pak krouživými pohyby nanáším na celý obličej. Pěnu používám jako cleanser po odlíčení a pleťovém mléku na hloubkové čištění pleti anebo když je nouze, tak jako odličovač a čistič v jednom (nechávám působit ty 3 min, jak je uvedeno na lahvičce). Musím uznat, že pěna čistí opravdu hloubkově a používám ji denně a rozdíl na pleti byl patrný - hlavně ten, že se mi méně ucpávají póry. Jediná malá nevýhoda je, že trochu vysušuje. Na obličeji mám opravdu velmi suchou pleť a po použití občas cítím v pleti malé pnutí (takže pokud máte pleť normální/smíšenou, tak tohle se Vás netýká).

Cena
  • 12,5e na slovenském eshopu ZDE - netuším, kolik stojí v Řecku

Celkové hodnocení
Tuto pěnu hodnotím velice pozitivně a jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet něco nového. Super cena v poměru množství/kvalita a výdrž (používám ji už od ledna a teprve teď jsem na dně). Pleť opravdu hezky vyčistí a je šetrná a určitě si ji koupím znovu, až ji bude mít i český eshop a ne jen slovenský. Takže za mne rozhodně ANO! :)


Co Vy a čistící pěny? Používáte? Jaká je Vaše nejoblíbenější?








Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)