DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 4. dubna 2014

Recenze: Pečující sada NevoSpa

Čaute dámy,
Poslední dobou tu je hodně příspěvků/recenzí na péči o pleť/tělo a stejně tak jako já, už doufáte, že to bude zábavnější. To Vám rozhodně můžu slíbit, až se dopracuji na nějakou rozumnou hranici zásob a nebudu ve skluzu. Dnes se podíváme na jednu sadu od Nevo Spa (kosmetika z mrtvého moře).






Balení
Tato sada se prodává v plastové krabičce, která je označena barvou - barva je spojena s vůní krému. Krabička je průhledná a je v ní všechno hezky naskládáno, takže si můžete okamžíiě zkontrolovat, jestli něco nechybí. Co si pamatuji z dřívějška (tuto sadu jsem už jednou vlastnila ve verzi Ocean), je že k sadě se dostávalo Véčko na kůžičky okolo nehtu. Sada tedy obsahuje: olejíček, kostku, pilník, krém.

Olejíček
Můj nejoblíbenější olejíček na kůžičky na světě. Ještě jsem nenašla lepší. Používám ho už asi 6 let a nic lepšího na záděry a na jejich hojení není. Nehty jsou hezky vyživené a i se míň lámou (jinak první olejíček jsem měla asi 3 roky a nezkazil se). Kůžička je po něm hezky vláčná a při dlouhodobějším používání taková nějaká celkově lepší (a hezčí? nevím jak to napsat :D). Jinak vyrábí se ve dvou velikostech - této menší s kuličkou anebo velký s kapátkem.

Kostka
Mnou nejméně používaná věc, nejsem zastáncem zbrušováním a leštěním nehtu. Párkrát jsem ji vyzkoušela. Má 3 typy ploch (výživnou 2x) - černá zbroušení nehtu/obroušení nečistot (černá), zabroušení výživy (zelená plocha je napuštěna minerály z mrtvého moře) a pak leštička (bílá) - nehty po ní vypadají jako nalakované. Efekt vydrží dlouho (rozhodně bych nedoporučila používat kostku častěji než 1x za měsíc - kvůli ztenčování nehtu a narušení jeho struktury), ale pořád mi to přijde až moc drsné vůči nehtům.

Pilník
No nečekejte žádnou velkou slávu. Je to ten typ pilníku do kabelky. Přijde mi hodně hrubý a ostrý na přírodní nehty, takže nehty spíš trpí, ale jak se opiluje, je dobrý, ale nepřijde mi ničím zvláštní.

Krém na tělo a ruce Passion Fruit
Už jsem ho dříve zkoušela a hodně mi vyhovoval, ale asi změnili složení a teď jsem po něm jak sušenka. Opět krém obsahuje minerály z mrtvého moře, takže bych něco takového nečekala (ale stejný problém jsem měla u másla - recenze je stará rok a to jsem ještě neměla vyzkoušen nový krém). Vzala jsem si verzi Passion Fruit, voní fakt hezky svěže/tropicky, ale asi bych dala přednost už ozkoušené Ocean, která mě tak nezačala nudit. Jinak toto nedoporučuji lidem s ekzémem, strašně mě pak pálil a já se mohla zbláznit.

Cena 
  • Cca 500 Kč/sada - nepamatuji si přesně [veletrhy a promo akce]

Celkové hodnocení
Sadu jsem si koupila z jediného důvodu - vyšla mě levněji, než kdybych si koupila olejíček a krém zvlášť - to byly jediné věci, které jsem chtěla. Olejíček byla moje jistota, ale krém mě zklamal stejně jako tělové máslo, co bylo v Ladyboxu. Mně se určitě nevyplatí znovu kupovat tuto sadu, ale už jen a pouze olejíček, který za sebe a x let používání mohu jen a jen doporučit, ale celou sadu rozhodně ne.


Máte rádi NevoSpa? Znáte tuto značku? Co se Vám od nich líbí nejvíce?


součástí sady není velký Cuticule Oil, sůl do koupele ani peeling

















3 komentáře:

  1. já mám od Nevo čistící bahenní masku a produkty na vlasy, a zatím jsem se vším moc spokojená :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu masku mam taky a věci na vlasy jsou další v pořadí na vyzkoušení, až vypatlám zásoby.
      Jaý typ vlasů máš a je to opravdu účinné?

      Vymazat
  2. Mám vyzkoušen krém na tělo a ruce a nemám co vytknout.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)