DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 25. června 2014

Recenze: Lush tělový peeling Rub Rub Rub

Ahoj dámy,
Jak jsem slíbila, tak aji plním a snažím se poctivě držet zavedený rytmus na blogu. Takže ani dnešek není výjimkou a je tady recenze. Tentokrát až z daleké Barcelony, kde byl brácha na výletě s přítelkyní (ahoj Teri :)) a byl tak dobrého srdce, že mi dovezl dárečky. Sošku sovy a právě tento peeling, o kterém bude řeč. Když jsem se ho zeptala, proč mi vždycky kupuje peeling, když vybírá dárky on sám, tak z něj z chudáka vypadlo, že neví, jaký typ pleti a kůže mám a nechce mi kupovat něco, co bych tedy pak nemohla používat (mám asi superbratra, že se tak hezky stará). :)

Lush peeling Rub Rub Rub



Balení
Nikoho, kdo zná značku Lush nepřekvapí jejich klasické balení, které využívají třeba i na masky na vlasy. Plastový kelímek se šroubovacím víčkem, které nemá moc závitů a dá se tak lehce otevřít aji když máte mokré ruce. Co se mi jediné nelíbí, že plast není moc tvrzený a bála bych se s ním cestovat, protože by mohl rupnout, proto ani moc nedoporučuji nějaké větší pády, obal by to nemusel přežít...

Konzistence, vůně, používání
Tento peeling je solný a i když jsem spíše čekala hustou hmotu, kterou budu muset promíchávat, kvůli oddělení olejové složky. Jedná se tedy o lehkou kašičku, plnou soli a oleje. Nádherně voní, připomíná mi pánskou kosmetiku (hlavně pánské Secret deodoranty), takže toto je za mne velké plus. 
Peeling kvůli konzistenci rozhodně doporučuji používat na vlhkou (pozor, ne na mokrou ani na suchou) pokožku, protože by se jinak rozpustil a nezbylo by tolik peelingových zrníček, nebo by hodně drhnul. Co je důležité také zmínit ve spojitosti s vodou, právě peeling při kontaktu s vodou  bělá a je takový mléčný.

Efekt
Na to, jak jsem od něj nic nečekala, tak mne mile překvapil. Myslela jsem, že to bude barevná břečka, která nic neumí, jen hezky voní. Pravda, aplikace je trochu složitější (příprava pokožky), ale jak tohle člověk vychytá, tak efekt je velmi dobrý. Neříkám, že by Vás hned zbavil celulitidy, jako tomu bylo u peelingu od HerbOlive, ale hezky zjemní pokožku, trochu promastí, ale ne umastí a prokrví. Je opravdu na jednu stranu velmi šetrný, že ho můžu používat i při ekzému (pokud si ho ovšem nerozškrábu).

Cena
  • 395 Kč/245ml [Lush + soupis ingrediencí]
Celkové hodnocení
Musím říct, že se jedná o produkt, který mne velmi překvapil. Konzistence je trošku zvláštní, na jeho používání jsem si musela trochu zvykat (viz výše), ale jak jsem vše vychytala, tak ho řadím mezi nejlepší peelingy, co jsem kdy vyzkoušela (zatím nejlepší je prostě HerbOlive). Rozhodně ho můžu doporučit a určitě si ho jednou pořídím znovu, ale ještě mám pár značek, které chci objevit a prozkoumat.

Už jste některá tento peeling zkoušela? Vyhovuje Vám? Jak se Vám líbí jeho pánská vůně? Jaký je Váš oblíbený peeling?





5 komentářů:

  1. Zrovna včera jsem byla v Lush a přemýšlela nad koupí! Vzhledem k tomu, že jsem vůbec předem neměla naplánované co koupit, tak sem tam strávila pul hodiny rozmýšlením (protože u všeho sem měla pocit že to potřebuji :D) a nakonec sem si odnesla jen scrub na rty bubblegum... Už včera a dnes sem si ho dávala a oooh, bomba.
    Vyfasovala sem i pěknou "knížečku", kde sou všechny produkty, tak si to pročtu a pro příště již budu vědět co nakoupit :) A tohle zní fakt dobře!!!!!!! Nalákala jsi mě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten žvejkačkovej mám taky a je opravdu super :) teda až na tu cenu :D

      Vymazat
  2. Jinak já osobně jsem nejvíce momentálně spokojená s body scrub od the body shop. mám malinu a suupr... ale prostě se nebráním vyzkoušet něco dalšího :D

    OdpovědětVymazat
  3. Lush mám ráda, ale tento peeling jsem ještě nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! Zítra si pro tento peeling jedu tak doufám že budu spokojená :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)