DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 25. července 2014

Minigiveaway se SpaRitual 25. 7. - 22. 8. 2014

Ahoj Všem, 
Kdo opět sledujete můj Facebook, tak víte, že jsem cca před týdnem byla na nákupu ve SpaRitual (SpaRitual na FB) (kam už více než rok chodím na mani a pedi, viz můj článek Kam za salónní SPA manikúrou) a nejen že jsem nakoupila pro sebe, ale zastoupení Českého SpaRitual se rozhodlo mi věnovat něco pro tři z Vás.
Kdo je kosmetický maniak a nadšenec jako já, tak jistě ví, že máme  typy kosmetických veletrhů a tyto dva jsou celkem 4x ročně. No a to znamená pro Vás jediné, mám pro Vás zdarma vstupenky na jeden z nich.

Minigiveaway se SpaRitual 
25. 7. - 22. 8. 2014 
13:00 - 23:59


Pravidla:
  1. Být pravidelným čtenářem mého blogu (GFC, YT, FB,...) - stačí jedno z toho :)
  2. Napsat mi, kde mne sledujete, pod jakým jménem, Váš kontaktní email, po zveřejnění výsledků, se mi z vítězného emailu sama vítězka ozve - má na to týden, pak losuji znovu!!! (zveřejnění v sobotu 23. 8. 2014) - to vše mi napište do emailu a pošlete spolu s úkolem
  3. Splnění soutěžního úkolu
Soutěžní úkol:
Soutěžním úkolem tentokrát však nebude otázka, ale fotka. Kterou mi zašlete spolu s  informacemi zmíněnými výše na email myblondworld@email.cz
Téma fotky je vzhledem k povaze cen a od koho jasné...
Letní manikúra, ve které se fantasii meze nekladou. Hodnotit nebudu nejen Vaše nápady, ale i provedení, samotný vzhled fotky, ale i to, jak jsou Vaše nehty upravené a jakou jim věnujete péči.
Všechny soutěžní fotky před zařazením projedu vyhledávačem fotek, abych zamezila tomu, že někdo někomu fotku ukradnul. Všechny Vaše fotky budou vystaveny v článku s vyhlášením GA.


O co soutěžíme:
Soutěžíme o 3 balíčky, které obsahují:
  • 1x volná vstupenka na veletrh World of Beauty & Spa 5. - 6. 9. 2014
  • 1x vzorek cukrového peelingu Open-minded organic sugar scrub
  • 1x vzorek koupelové soli Instinctual Organic bath salts
  • 1x vzorek hydratačního krému na ruce Handprint hydrating hand salve NEBO 1x vzorek intenzivního omlazovacího séra na ruce Handprint hand serum

Za ceny do GA děkuji Veronice Mořkovské z týmu SpaRitual! A Vám přeji hodně štěstí při lakování!





7 komentářů:

  1. :D aaaa nič pre mna neviem pekne lakovat :(

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji tě přes GFC jako Neli Pro
    cumanelka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ooo velmi ráda se zúčastním!
    thetalesofinvisible.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Lucinko, tak na popud Léni jsem také něco vyzkoušela. Neumím to, ale pro srandu :-) Akorát jsem dolakovala, tak až zaschnu, tak nafotím a pošlu.

    www.beautykoktejl.eu

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji i ke spolupráci se Sparituals,ale asi se netučastním,moje nehty jsou kratky a nic nevytvořím. Já jen lakuju jednu barvu a max na prsteníček dám nějaký efektový lak,takže smolík a ceny mně až tak nelákají,tak zase příště :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)