DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 8. července 2014

Missha týden aneb Recenze: Missha Pure Source Sheet Mask Honey

Zdravím Vás všechny,
Po včerejší barevné recenzi je nutno vystřídat pole a tak se dnes vrhneme na opačný konec a to na péči o pleť. Tuto masku jsem do Missha týdne zařadila především proto, že jsem ji dávala v giveaway jak na blogu tak youtube, tak aby ty z Vás, které nevyhrály, si mohly udělat obrázek o tom, co je maska zač.

Missha Pure Source Sheet Mask Honey
Hydratační & Rozjasňující plátýnková maska s medem

Balení
Jako všechny kusové jednorázové masky, je balena v sáčku. Sáček je pevný, ale trhá se dobře, takže nehrozí, že byste se do něj nějak musely dobývat. Co se týká designu, nijak mi nevadí, ale také mě neohromil.

Aplikace
Zde to už je trošku složitější. Jedná se o plátýnkovou masku (ze 100% bavlněná), takže aby Vám neodpadávala, musíte při ti ní ležet. Jinak sedí dobře a člověk si ji natvaruje jak potřebuje, protože je rozstříhaná po stranách, takže se nemusí složitě přehýbat a díky tomu se také neodchlipuje.

Efekt
Kámen úrazu této masky. Rozzáření nevidí, hydrataci jen velmi malou, spíše pleť tak nějak nabobtná, ale co mi vadí, je jak šíleně štípe. Zkoušela jsem ji asi 10x, ale prostě pokaždé mě štípala, ne nadarmo některé kosmetické značky ustupují od využívání medu ve svých přípravcích, protože je moc agresivní.

Cena
47 Kč [Missha]

Celkové hodnocení
Tuto masku už bych si já osobně rozhodně už nekoupila, protože moje pleť je asi na ni moc citlivá. Co se týká ale aplikace, tak ta je dobrá, i když mně osobně se zdají klasické patlací masky účinnější. Za mne tato maska má NE!


Co Vy a plátýnkové masky? Používáte? Zkoušely jste ty od Misshy? Jaká je Vaše zkušenost?




Bacha, bubák! :D


5 komentářů:

  1. Plátýnkové masky jsem nikdy nezkoušela. Škoda, že tahle tak štípe, protože jinak vypadá celkem lákavě. :)

    OdpovědětVymazat
  2. :-D ta poslední fotka je naprosto dokonalá, vřískot hadr :-D

    Já ti ji mám doma, pokaždý ke mně nějak přileze,.. a ještě jsem ji neotevřela, musím napravit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Plátýnkovou masku jsem nikdy nezkoušela a ani mě to moc neláká. Fandím klasice, výjimečně si dám slupovací :)

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem jí zkoušela a vůbec nic se nestalo :D akorát jsem vypadala jak strašidlo a ta maska na mě byla moc velká, alespoň byla sranda :D ale s pletí to neudělalo nic :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak teď přemejšlím, sli ta pleť nebyla nabobtnalá kvůli tomu, že to štípalo, pač pak by vlastně efekt opravdu byl nulový -> dobrý postřeh :)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)