DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 9. července 2014

Missha týden aneb Recenze: Missha Sepia ink brush pen liner

Ahojte,
Pokud vím, na tuto "vychytávku" jsem ještě recenzi nečetla, tak jsem se odhodlala a napíšu Vám své dojmy z ní nejspíše jako první. Jasně všechny znáte linky v peru, ale tyhle jsou trochu specifické, tak se na ně mrknem...


Missha Sepia ink brush pen liner


Balení
Co si pamatuji, tak pero bylo v klasické krabičce, hnědá barvy, ladila se samotným perem, které se mi zdá elegantní a ne nijak přeplácané. Není těžké, není moc tlusté a dobře se drží. Možná, co bych vylepšila je místo úchopu, nějaká protiskluzová držka by se hodila. Ale jinak, nenamítám nic a moc se mi líbí (minimalismus já ráda :3).

Pigmentace, aplikace
Prvně začnu tím aplikací, se kterou souvisí i samotný hrot. Někdo by ten hrot opravdu čekal, ale musím Vás zklamat, protože se jedná spíše o štětec, který je perfektně zastřižený, nikde nic nečouhá a je tak i velmi přesný. Je ohebný tak akorát, že dokáže člověk lehce nakreslit tenkou i tlustší linku. S pigmentací to je tak na půl. Zdá se mi, že jsou linky občas trochu vodové a je potřeba dát dvě vrstvy do plného krytí a pokud chcete tmavší barvu, tak s vrstvami ještě přidat. Ovšem nedrolí se, rychle zasychá, takže vrstvení je v pohodě, jen je to trošku náročnější

Výdrž a efekt
S výdrží je to super, pokud teda nenanášíte na nějaké mastnější stíny, to pak drží hůř. Nemyslím tím, že se rozpíjí, to vůbec ne, spíš jsou právě více vodové a je nutné přitlačit a rychleji na nich linky blednou. Klasicky na oku drží jinak skvěle celý den. O efektu už jsem se tak nějak rozepsala v odstavci předtím, Občas je trochu linka vodová, ale skvěle se dá vrstvit a opravovat, takže za mne dobrý (lepší je vždy míň, než víc).

Cena
  • 407,- [Missha obchod]
 
Celkové hodnocení
Za to, jaký jsem propadák čekala, že to bude zase něco podobného, jako jsou klasická drogerková pera, která se rozpíjí, pořádně nedrží, tak o tomhle můžu říct, že drží, barva se dá krásně vybudovat, takže můžete nejen udělat tenkou linku na zahuštění řas, ale i klasickou s ocáskem pěkně sytou a vydrží. Co je ovšem další plus, že toto pero nemusíte kupovat už znovu, ale stačí si do něj koupit pouze náplň (teda jestli jsem tehdá viděla v obchodě správně). Za mne tyto linky mají zelenou a říkám jim ANO!

Co Vy a linky v peru? Používáte? Jaké jsou vaše oblíbené? Zaujaly Vás tyto? Máte je doma? Co na ně říkáte?








2 komentáře:

  1. Vypadají super, ale já v poslední době na linky používám jen tmavší pudrový stín :)

    OdpovědětVymazat
  2. Linky vypadají krásně, ale já teď propadla černým tekutým linkám Moje :) Ale časem si chci nějaký tenčí fix na linku určitě pořídit, tak uvidíme který zvolím.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)