DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 10. července 2014

Missha týden aneb Recenze: Missha Procure 365 Hair Mist Fresh Flower sprej do vlasů

Čaute kočky,
Dneska je čtvrtek, což znamená jediné, že už jsme v půlce Missha týdne. Mezitím, co já trčím v práci, mam hlavu jak balon a že nic nestíhám (doufám, že srpen bude lepší), tak si říkám, že Vás přece nemůžu ochudit o ani o jediný článek z tohoto týdne!
pro Ty z Vás, které nemají se spreji do vlasů zkušenost, tak mouhou být různého typu, od rezčesávacích po ochrané až po pohlcovače pachu.

  Missha Procure 365 Hair Mist Fresh Flower sprej do vlasů




Balení a aplikace
Co mne trochu překvapilo, že když jsem  sprej kupovala, tak jako jeden z mála neměl krabičku (u sprcháče Vás to třeba nepřekvapí, ale u značky jako Missha, bych tu krabičku čekala), ale místo toho jen přelepený aplikátor, který už se těžko lepí nazpět, takže víte, že nebyl produkt použitý. 
Sprej má klasickou pumpičkoidní střičku, která má pojistku, která tak brání k nechtěnému uvolnění páčky u střičky, takže se Vám nestane nehoda a nevyteče. 
U těchto sprejů je pochopitelné, že nefungují vzhůru nohama. Aplikace je jednoduchá, dobře se páčka mačká, je to možná i lepší než klasický pumpičkový. K aplikaci samotné stačí asi jen to, že vezmu sprej a prostě našplíchám do vlasů asi z 20-30cm, nevím co víc na tom popisovat.

Efekt
Já sprej nanáším do suchých vlasů (a to i na koupáku - vždy nechám vlasy uschnout) našplíchám, prohrábnu. Sprej má mít UV faktor, to moc já jako blondýnka neposoudím, ale na barvených vlasech by to mělo mít asi efekt takový, že by neměla slunkem blednout barva, ale obecně by UV faktor měl vlasy chránit proti slunci (aby pak nebyly zničené - křehké, lámavé, suché), já moc v létě k vodě čas chodit nemám, takže na toto jsem špatný kandidát, nějak hodnotit UV ochranu.
Co se mi ale líbí moc, je jak vlasy a mne hezky osvěží, protože náádherně voní. Necítím v tom já osobně žádnou nějakou kytku, ale spíš opravdu nějaký mix kytek. Kvůli jeho UV jsem ho ovšem ale nezkoušela radši na noc po party, kdy mi smrdí hlava, jako pohlcovač pachu (na to mám Alverde sprej).

Cena

Celkové hodnocení
Jediné, co se mi tak nějak na tomto produktu líbí je asi ten obal a vůně. Obal určitě využiju pak dál, ale samotný produkt mi přijde, že mi nijak ni moc pro vlasy nedělá a hodnotím ho tak trochu jako zbytečný a další si nejspíš rozhodně nekoupím. Na ochranu proti slunci mi navíc přijdou lepší oleje a proti zápachu mám momentálně Alverde. Takže za mne Ne, protože nevidím plnou užitečnost.

Co Vy a vlasové ochranné spreje? Používáte? Jaký máte nejradši?







1 komentář:

  1. Já si před pár lety pořídila sprej s UV filtrem od Oriflame a za vše mluví fakt, že nejsem ani v půlce :D kromě té UV ochrany nedělá vůbec nic a navíc se má aplikovat do vlasů po umytí a já nerada patlám na vlasy další vrstvy, když nevím jistě, jestli polezu třeba za dva dny na sluníčko :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)