DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 11. července 2014

Missha týden aneb Recenze: Missha M Luminous Color Lip Rouge PK114

Zdravím všechny,
Po recenzi na první rtěnku, která se dala koupit v kamenném Missha obchodě, jsem tu s další. Tentokrát předem upozorním, že tato rtěnka se dá snadno zaměnit se rtěnkou Missha M High-Glossy Pure Lip Rouge, která má stejný obal, ale pouze laděný do růžova a ne hněda.


Missha M Luminous Color Lip Rouge PK114

Balení
Jako u signature rtěnky, i zde se mi balení moc líbí. Tentokrát už mi nepřijde kryt však tak bytelný, ale velmi se mi líbí vizuálně, jak je jakoby broušený a hezky se třpytí a navíc to ombré... no kdo by odolal. Jedinou nevýhodu, jako u všeho u Misshy je, že nepoznám odstín a musím si pamatovat šílené číslíčko, abych nemusela rtěnku otvírat. Tvar rtěnky je stejný jako u Signature, kde je jakoby rtěnka broušená po stranách a nahoře je zbroušená do špičky. Což jak jsem vysvětlovala už u Signature je pro mne výhoda, že když člověk ji zachová, tak se s ní dá pracovat velmi precizně

Pigmentace, aplikace
Tvar rtěnky je stejný jako u Signature, kde je jakoby rtěnka broušená po stranách a nahoře je zbroušená do špičky. Což jak jsem vysvětlovala už u Signature je pro mne výhoda, že když člověk ji zachová, tak se s ní dá pracovat velmi precizně. S pigmentací je na tom také stejně, možná mi přijde více taková lesklejší, ale jen o trochu.

Výdrž a efekt
S výdrží nemám problém, takové 4h mi dá určitě, s efektem to je však horší. Nevím, sli to dělá jenom mně, ale ne že by pruhovala a dělala čmouhy, ale dělá takovou tu vadnou linku jako konturku, chvíli nic a pak zase rtěnka a nemůžu si tak ani promnout rty. Což je u mne velké mínus. Toto však nedělá, když trošku zaschne.

Cena
  • 339,- [Missha obchod]
 
Celkové hodnocení
Obecně tuto rtěnku nehodnotím vůbec jako špatnou, rozhodně se mi líbí její škála barev, vzhledově obal a to, jaká je krásně lesklá. Ovšem nelíbí se mi, že v prvních okamžicích dělá linku a vypadá opravdu pěkně až po chvíli. Tuto rtěnku můžu spíše doporučit, pokud Vám nevadí to "za chvilku" jsem fešná a já si ji koupím tehdy, až uvidím barvu, kterou opravdu budu muset mít a zamiluji se do ní.

Jak se Vám líbí tato rtěnka? Jakou byste radši? Tuto nebo Signature?  Máte ji, a co na ni říkáte?











2 komentáře:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)