DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 12. července 2014

Missha týden aneb Recenze: Missha The Style Fitting Wear Makeup Fix - fixátor make upu ve spreji

Ahojte kočky,
Už se zdárně blížíme do finále a vrhneme se na recenzi věcičky, která mi přijde, že se tu v ČR jen tak sehnat nedá. Jedná se o fixační sprej na make up, který jsem ukořistila u Káji na eshopu.

Missha The Style Fitting Wear Makeup Fix 


Balení
Zde je balení trošku jednodušší a více minimalistické oproti tomu, na co jsme u Misshy zvyklí, ale rozhodně to není na škodu (však Vy víte, jaká jsem). Takže zde nemám co vytknou. Protože se jedná o klasický sprej, má k tomu i uzpůsobený aplikátor.

Aplikace a efekt
Přijde mi super, že je to klasický sprej a tak můžu šplíchat i z různých úhlů a s fixátorem dělat psí kusy (např. když někoho líčím). Navíc, protože se jedná o klasický sprej, tak na Vás toho nevylítne tuna, takže se nanáší hezky rovnoměrně. Co je ovšem velký průšvih, tak je efekt. Na první dojem po aplikaci všechno hezky sjednotí, ale trošku se po něm člověk leskne. To nejhorší ovšem přijde za pár hodin (asi tak v rozmezí 3-4 hod), kdy se všechen make up jakoby rozpije, ale neudělá fleky, ale z precizního make upu, kde šlo například o ostré kontury, tak udělá vše rozpité, trochu vybledlé a za pár dalších hodin se to všechno začne matlat a stékat dolů.

Cena

Celkové hodnocení
S tím, co jsem od něj očekávala, tak splnil akorát v balení a aplikátoru. Samotný produkt je vysloveně na prd a netuším, jako ho dovypotřebuju, když dělá takové šílenosti s make upem. Za mne má tento fixátor obrovské NE a já se mu vyhýbám už obloukem.

Co Vy a fixační spreje? Používáte nebo máte radši jako já např. růžovou vodu? Zamlouvá se Vám tento? Jaké jsou Vaše zkušenosti s tímto fixátorem?






3 komentáře:

  1. No to je blbé, to rozpatlaní..Takže Misshu škrtám z potencionální kaufu nějakého fixátoru...;)

    OdpovědětVymazat
  2. Používám MUFE, vyhovuje mi. Nedávám si většinou bázi pod makeup, s tímto mi makeup vydrží prakticky celej den.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty brdo, ja ho mela zrovna vcera pouzity na sobe i na kamosce, licili jsme se cca od tri odpoledne (v 18 odjezd smer Praha) a vydr Do rana do peti, kdy jsem padla do postele za vlast. Licila jswm i maturantky v unoru, kvuli cemuz jsem ho puvodne kupovala a taky super.

    I kdyz ja jako podklad mela tu novou bazi od loreal. A ta to docela sama o sobe prilepia :-D

    Ale kamoska si na mirny lesk stezovala, tak pouzila matt pudr a taky to makeup zvladl. Ja si naivne myslela, ze za rojasneni muzou meteoritu od guerlain :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)