DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 15. července 2014

First impression&review and demo - W7 Hair chalk in pink - křída na vlasy

Ahojte,
Tak konečně máme po Missha týdnu. Musím uznat, že jsem se docela zapotila (a to nejen v práci), i když jsem hezky stihla všechno nachystat, vůbec nestíhám a nemám kdy fotit, protože jsem 9h denně zavřená v práci. Takže pokud nebudou články pravidelně, berte to prosím s rezervou, že článek je na světě, ale bez fotek. Ale teď už k tématu dnešního mini článku a videa...

W7 Hair chalk in pink
křída na vlasy




Psaná recenze

Balení
Dle obrázků na  eshopu jsem už věděla, co tak nějak očekávat. Jen jsem si nemyslela, že to bude  klasický levný plast, který by ovšem nevadil, kdyby se pak dal nějak po použití, nebo prvním vytažení dát rozumně zavřít. Za to je u mne velké mínus, také navíc není nijak pevný, takže mi došel celý spláclý a se spodním víčkem, které drželo křídu pomalu rozmašírovaným. Samotná křída je ve "speciálním" klipsu, z dobře tvrzeného plastu, který nikde není nijak ostrý a dá se dobře zmáčknout. Takže za mne fajn.

Co vše jsem potřebovala k aplikaci:
  • Křídu na vlasy
  • Lak na vlasy
  • Vlhčené ubrousky
  • Skřipec na vlasy 

Aplikace
Zde nastává velký kámen úrazu. Co mi vadí, že součástí (přímo v balení s křídou) není žádný návod, jak křídu přesně aplikovat. Ale na stránce, kde jsem křídu objednávala (viz niže), tak tam je přímo český návod, takže se to dá dohledat.
Samotná aplikace je velmi jednoduchá do suchých vlasů (předtím jak jsem se dozvěděla - psala jsem přímo do eshopu), lehce vlhkých (lehce z dálky pošplíchaných rozprašovačem) nebo zlakovaných vlasů se nanáší křídla. Vezmu pramen, dám do "aplikátoru" stisknu a tahem nanáším. Po té promnout - odstranit přechody, pokud chcete a znovu zlakovat.

Výdrž, efekt a vymývání
Celkový efekt musím zhodnotit, nic moc, protože s ním souvisí pak následně i výdrž. Po nanesení křídy jsem měla pocit mírně "ulepených" vlasů, ze kterých se mi pak z konečků barva smývala. Rozhodně se s tím dá vytvořit jeden barevný pramen, ale celé ombré rozhodně ne. Nehledě na to, že mi křída vystačila jen na půlku hlavy, pak se rozdrobila a zbývající půlka, co nebyla na vlasech nebo rozdrobená, byla všude okolo mne a já pak po natáčení půl hodiny drhla koberec. Dále musím podotknout, že ani barva na vlasech nebyla taková, jakou ukazoval prodejce na stránkách a obrázky dost zkreslovaly, např. takové ombré jako mají oni ukázané, toho byste s touhle křídou těžko docílili. Navíc barva opravdu nedrží a i po zalakování křída barvila a já si okamžitě musela jít umýt vlasy, abych nebyla růžová nejen celá já, ale i moje oblečení, kdybych dostala nápad s tím jít ven. Nicméně z oblečení ta napadaná křída šla dobře dolů, nezůstaly mi na triku fleky, ale z vany a vlasů už to bylo horší.
Vlasy jsem si musela umýt celkem 5x než opravdu pustila ze všech pramenů (jeden nechtěl pustit). Na smytí jsem použila Kérastase Elixir Ultime čisticí šampon (je vhodný pro všechny typy vlasů) a pak na ně dala masku ze stejné řady a po uschnutí jsem měla mírný pocit suchých vlasů. Umývání barvy z vany šlo podstatně lépe, jen jsem jí pak trošku musela vydrhnout, aby se křída nikde neusadila.

Cena

Celkové hodnocení
Za sebe můžu říct, že na to, co jsem čekala od křídy a jak se mi zdála super praktická, je to strašná blbost. Takhle křída je snad jedním z největších propadáků, co jsem kdy zkusila (viz výše) a rozhodně jí říkám jedno velké NE! Protože je to jeden malý předražený krám. To mi ovšem nezabrání zkusit jinou značku, protože občas mám náladu (třeba při fandění) si udělat nějaký ten barevný proužek.


Co vy a vlasové křídy? Používáte? Máte s touhle zkušenost? Jaký na ni máte názor? Jaká je Vaše oblíbená značka vlasových kříd? Jakou byste mi doporučily?









Křída po použití


6 komentářů:

  1. Už jsem na video koukala a opravdu to jsou vyhozené peníze. Mě by to na vlasy také nestačilo protože je mám dlouhé a docela husté. Škoda ... mě by to asi ani nechytlo, protože jsem brunetka :) Video pěkné.

    OdpovědětVymazat
  2. Já když chci bláznivé barevné pramínky tak si kupuji barevná pěnová tužidla :))
    http://mlcoftw.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je celkem škoda, čekala jsem, že to bude úplně nějaká pecka, ale ten binec by mi asi vadil. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Na začiatku videa som si vravela, že to balenie je lepšie než tie voľné kriedy, že sa s tým človek tak veľmi nezašpiní, ale ako tak šlo video ďalej a ďalej, rýchlo som vytriezvela.. Na pohľad by som ozaj myslela, že tá krieda bude lepšia, praktickejšia atď.. ale houby.. Takže asi ozaj nemá zmysel investovať do niečoho, čo človek použije raz, vlastne ani to nie, keďže nevystačí na celú hlavu.. :-/ Ozaj škoda, produkt vyzeraj veľmi sľubne..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)