DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 14. října 2014

Recenze: NYX Butter Glosses

Krásné úterý všem,
Doufám, že nejste nemocní, tak jako já a už skoro týden neležíte v posteli (chvílema mám pocit, že už z toho zešílím). Ten čas, který jsem byla vůbec schopná jakž takž fungovat, tak jsem věnovala blogu. Možná už jste zaregistrovali nové řádkové menu stránek, nově předělanou sekci social media v levém panelu a novinku My Beauty Profile. Na druhou stranu jsem se ale rozloučila s videi. Snad si na změny, které už jsou snad definitivní brzo zvyknete. Dneska si ovšem konečně dáme recenzi...


NYX Butter Glosses
Éclair, Merengue, Créme Brulee




Balení
Klasické leskové balení, nečekejte žádný luxus. Prostě plastová lahvička, kde víčko je barevně sladěno s leskem, což je fajn. Neuchvátí, ani neurazí, takže není co vytknout. Velikostně bych je zařadila k těm menším, co mám doma. Musím říct, že je to mnohem praktičtější. Celkově je obal bytelný a lesk nikde neteče. Co se týká aplikátoru, je to takový ten klasický chlupatý a zandat do lahvičky jde lehce, takže to není žádná přetlačovaná.

Pigmentace, výdrž a efekt
Musím se přiznat, že jsem k tomuto produktu byla docela skeptická, ale jak jsem ho na youtube vídala čím dál častěji, tak se mi zalíbil a chtěla ho vyzkoušet. Velkým lákadlem pro mne byla vyšší pigmentace, kterou vyžadují moje rty, jinak na nich není nic vidět. S pigmentací to vypadá tedy asi takto: pigmentované více než klasický lesk a navíc všechny stejně, což mne docela udivilo. Většinou to bývá, že nějaký odstín je víc a některý míň. Tady to neplatí, opravdu všechny si drží svůj standard pigmentu a nemusíte se tak bát nakupovat na internetu, že by nějaký byl totálně průhledný. Není to tak, že by Vám nahradil rtěnku, ale dá se klidně vytáhnout, když nechcete nic výrazného. S výdrží je jak průměrný lesk tak ty 3h - hodně piji a olizuji si rty. Co mne ovšem fascinuje, jsou jeho vůně... Créme Brulee voní opravdu stejně jako dezert, Merengue voní podobně, jen ne tak sladce, jeho vůně mi přijde lehčí a v Éclair cítím trochu Créme Brulee, ale ještě něco navíc, což ale nevím, jak bych popsala, tyto tři lesky jsou si vůněmi velmi podobné. A to hlavní na závěr... vůbec na mne nelepí!

Cena
  • 189 Kč/ks [Douglas Vaňkovka]
Celkové hodnocení
Tento lesk mne opravdu překvapil, protože to, co většině lidí sedí, já naopak nemusím. Cena je nanejvíš příznivá a za takový kousek není nijak přehnaná, ba naopak, dala bych za něj i o trochu víc. Pigmentace na lesk skvělá a balení je dobře skladné. Tomuto lesku nemám vůbec co vytknout. Navíc, na to, jak málo používám lesky, nebude mi líto, když je nestihnu spotřebovat, zkazí se a budu je muset vyhodit. Za mne tyto lesky rozhodně ANO!


Jak se Vám novinky na blogu líbí? Co říkáte na NYX Butter Gloss? Líbí se Vám, toužíte po nějakém? Jaký je Váš nejoblíbenější?























Éclair, Merengue, Créme Brulee


15 komentářů:

  1. četla jsem na ně dost chvály, ale nijak mě nezaujaly :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma jen jeden lesk, který mi kdysi dala kamarádka. Bohužel na lesky nejsem, měla jsem jich pár jenom na blbnutí, když jsem se ještě ani nelíčila. Nemám ráda, když se mi pak vlasy lepí na rty :D Ale na druhou stranu, když někde vidím kladnou recenzi na nějaký lesk, docela mě láká to zas zkusit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já lesky ráda nemám vůbec, ale tyhle když je nějaký jednou za uherský rok potřeba jsou fajn :)

      Vymazat
  3. Škoda, že jsi nepřidala foto, jak vypadají na rtech...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už jsem to tu říkala snad u každého článku s rtěnkama, fotky na rtech nejsou a nebudou, nemám světelné podmínky na vyfocení rtů...

      Vymazat
  4. První odstín mě moc zaujal, tyhle lesky lehce do oranžova mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím jsem všude četla samou chválu, tak je asi taky někdy vyzkouším. Škoda, že jsi nepřidala fotky na rtech, abych si mohla udělat lepší představu.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. krásně nafoceno kočko ;) já a lesky nejsme kámoši =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  7. Já teda na lesky také moc nejsem, většinou se lepí, stékají, nedrží, musí se neustále doličovat, což mě nebaví.... jediné které zvládám jsou od Guerlainu a Chanel a ty jsou zase drahé, vzhledem k tomu, že je používám jen příležitostně. Ale musím uznat, že tyto vypadají pěkně pigmentované a ten Meregue je moc pěkný odstín, i cena je příznivá, tak asi vyzkouším:-))

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím, že jsou super, mám také tři odstíny a velice ráda používám:)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám odstín Vanilla Cream a je bezva, docela přemýšlím o dalším.

    OdpovědětVymazat
  10. Aaach nádherné farby :) musia byť fakt perfektné

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. vypadají dost dobře, ale poslední dobou lesky nemám ráda a používám svoji jedinou rtěnku =)
    S pozdravem: http://allys-cook.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)