DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pátek 14. listopadu 2014

Recenze: Bobbi Brown extra eye repair cream/krém na oči

Krásný pátek všem,
Dnes již naposledy v tomto týdnu se koukneme na to, co používám už nějaký ten pátek za kosmetiku. Tento krém jsem si koupila v prosinci 2013 a používám ho stále (skladuji ho v suchu, tmě a za pokojové teploty a nabírám si ho špachtličkou), každou noc a jsem tak v půlce (asi umím šetřit nebo co).


Bobbi Brown extra eye repair cream




Balení
Když krém dostanete, tak Vám přijde v hezké papírové krabičce. Je to strukturovaný tvrdý papír a působí docela luxusně. Když  otevřete krabičku, najdete dobře upevněnou skleněnou s krémem. Samotný kalíšek krému je skleněný a víčko z kvalitního plastu.  Musím uznat, že na takový krém je kalíšek docela těžký. A nesmím zapomenout na to, že jako vždy u lepších krémů najdete pod víčkem plastovou krytku, aby se  Vám víčko neupatlalo.

Konzistence a efekt
Protože se jedná o variantu extra, tak je od klasického BB očního krému o dost hustší, ze začátku jsem jej měla i trochu problém dostat z kalíšku, ale po narušení vrchní vrstvy, bylo vše jak má být. Je hodně hustý, nikde neteče, zdálo by se, že bude spíše jen vyživovat než hydratovat. Krém jsem si kupovala, protože jsem měla velmi suché oční okolí, kde pod obočím se mi tvořily i loupající se šupinky. Ze začátku používání jsem nějaký dramatický rozdíl neviděla a musela jsem pomalu krémem mazat 2x denně. Asi za 3 měsíce se však šupinky začaly ztrácet a oční okolí se mi vracet do normálu, v létě jsem začala konečně vidět, že bych i bez očního krému dokázala i přežít, s tím, že bych namazala, jen kdyby bylo potřeba. Zmenšení vrásek atd. jsem nijak nezaznamenala, protože ještě žádné nemám, takže nemůžu soudit, ale hydratace i výživa opravdu dobrá.


Cena

Celkové hodnocení
Protože jsem si kupovala krém s tím, že když ho tolik lidí v Americe vychvaluje, tak asi bude dobrý a umí zázraky, měla jsem dost vysoká očekávání. Popravdě nějaké zázraky jsem nespatřila (nebylo na čem), ale oční okolí se mi po jeho používání dost zlepšilo a rozdíl je velmi patrný. Krém hezky zvláčňuje, hydratuje, ale i vyživuje na jedničku a tak vlastně splnil všechna moje očekávání. Co mi hodně vadí, je jeho cena. Nějakých 1600 bych za něj nedala, takže jsem ho kupovala, když byla v Douglasu nějaká akce a byl tedy i levnější. Kvůli ceně bych jeho koupi dost zvažovala, pokud nezlevní, ikdyž je super a mám ho rok a jsem v půlce tak o takové další investici dost pouvažuji a kouknu se ještě, jestli nenajdu něco lepšího za přijatelnější cenu.


Už jste nějaký krém od Bobbi Brown měli? Nebo o něm sníte? Jaký byste chtěly vyzkoušet? Který z jejich krémů Vám sedí?









3 komentáře:

  1. Láká mě, ale zatím si vystačím s přírodními Alverde a Laverou, sedí mi jak jsou nacucané oleji. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá hodně dobře, cena je sice vyšší, ale vzhledem k tomu, že tak dlouho vydrží, tak to není tak neúnosné, zvlášť, když se koupí v akci. Za tu dobu bys klidně koupila 3 levnější krémy a ve finále by to vyšlo na stejno. Takže raději jeden kvalitní, než tři nekvalitní, za stejnou cenu. A balení ve skle je sice těžší, ale sklo lépe udrží kvalitu, než plast a dóza i luxusněji vypadá.

    OdpovědětVymazat
  3. Balení vypadá krásně, jednoduché, minimalistické a to se mi moc líbí. Škoda, že jsi nemohla otestovat vrásky :-D Ne, je samozřejmě super, že žádné nemáš, však jsi ještě mladá kočka. Ale jestli fakt hodně hydratuje a vyživuje, tak bych ho brala, protože moje pleť pod očima je chudinka a to pořád něčím mažu :-) Zítra asi budu v douglesu, tak kouknu, zda by pro mě neměli nějakou slevičku :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)