DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 12. listopadu 2014

Recenze: Sea of Spa Bio Marine #2 Noční a denní krém

Ahoj dámy,
Po předchozí recenzi, ve které jsem Vám představila pleťové mléko a tonikum, nemůžou jak jinak než krémy. Opět jsem na ně dostala slevu (více minulý článek), takže je na Vás, zda si tuto recenzi přečtete.
Bio Marine - jemné čisticí pleťové mléko
Bio Marine - jemné čisticí pleťové mléko
Bio Marine - jemné čisticí pleťové mléko
Bio Marine - jemné čisticí pleťové mlék

 Sea of Spa Bio Marine denní a noční krém


Balení
Jak už jsem zmiňovala v minulém článku, tak teď tomu nebude jinak. Krémy mi došly v papírových krabičkách, dobře zadělané, aby nevytekly, nebo se nerozbily. U nočního krému byla navíc přibalena špachtlička na hygieničtější nabírání produktu. Kelímky krémů nejsou jak jinak než plastové a  samotný krém chrání před vytečením pod víčkem krytka. Nemám zde co vytknout, snad jen to, že ty špachtličky asi měly být dvě...

Bio Marine - ochranný denní krém pro normální až suchou pleť SPF 20
Na první pohled po otevření kelímku se mi zdál krém trochu víc hutný na to, že má být určen na den. Hezky voní a má spf 20. Maže se velmi dobře, a nemám po jeho nanešení pocit, že by byl těžký na pleti (testováno v létě). Hezky se vstřebává a v klidu se na něj dá nanést i make up.



Bio Marine - noční krém
Noční verze je o trochu konzistenčně hustší než denní a i více vyživující, denní je více hydratační. Po namazání je pleť hezky vyživená, rychle se vstřebá a nemastí tolik ikdyž vyživuje. Co mi přijde mínusem, je že ráno mám pocit trochu dehydratované pleti, že se opravdu musím namazat, ale pleť byla hezky vyplá a vyživená. To po 2 měsících používání ovšem zmizelo a viděla jsem tak plný efekt. Pak jsem totiž ani neměla potřebu ráno obličej krémem mazat a fungovat pouze na nočním krému.





Cena

Celkové hodnocení
Krémy používám stejně dlouhou dobu, jako zbytek "sady" a neměla jsem s nimi žádný problém jak v létě, tak na podzim či teď, když začíná být větší zima. Krémy mi přijdou universální vzhledem k ročnímu období a stejně rychle se i vsakují.
Celá řada mi přijde, že je určená na náročnější pleť a používám ji více než čtvrt roku a jsem s ní naprosto spokojená a při jejím používání se mi zmírnily komedony a nastal efekt hebké dětské prdelky. S ekzémem mi nijak nereagovala, ba naopak jsem měla pocit, že Sea of Spa - BioMarine a Dr. Belter - BioClassica jsou jediné dvě značky, které mému ekzému naopak i trochu pomáhaly a při jejich používání se mi ekzém na obličeji nevytvořil. Takže za mne i krémy mají ANO.
Jak se Vám tyto krémy líbí? Máte rády kosmetiku s minerály z Mrtvého moře? Nalákala jsem Vás na něco? :)

















1 komentář:

  1. Vypadají dobře, cena také přijatelná, a Mrtvé moře většinou nikdy nezklame. Moc pěkná a pečlivá recenze👍

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)