DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

neděle 2. listopadu 2014

Recenze: Bobbi Brown Lip Balm

Krásnou neděli,
Protože už je opravdu zima, není nad to vytáhnout "zimní" recenze. Tedy recenze na takové produkty, které používáme především v zimě a tak i přinesou více užitku. Jedním z takovýchto produktů jsou balzámy na rty, které sice používáme celoročně, ale v zimním období se jejich spotřeba zvyšuje. Dnes tady pro Vás mám recenzi na produkt, který je považovaný za nejlepší na světě a já si ho koupila na doporučení Andrejky z Beautypedia by Aja.

Bobbi Brown Lip Balm SPF 15



Balení
Myslela jsem si, že přestože se jedná o high-end značku, tak bude balzám balený v celofánu. Opak byl však pravdou, byl v malé roztomilé krabičce, kterou mi bylo líto vyhodit, jak se mi líbila. Samotný balzám má šroubovací víčko a je v kovovém kalíšku. Takže rozhodně můžu říct, že působí luxusněji než běžné balzámy, ale za to se může třeba ohnout nebo tak a pak nemusí jít otevřít/zavřít. Co se mi na něm ještě líbí je "potisk". Pak když balzám někde položíte, vypadá, opravdu luxusně, že to není jen tak něco.

Aplikace a efekt 
Protože jsem zvyklá si nanášet balzámy jak v tyčince, tak i prstem, tak mi systém kalíšku nevadí (nonstop mám u sebe antibakteriální gel).
Balzám je hutný, jeden z těch tužších a ze začátku, než pokoříte první vrstvu, jde hůře nabrat, pak je to ale v pohodě. Na rtech zanechává vrstvu, skoro jako vazelína (složení netuším, příbalový leták jsem nejspíše vyhodila), což já osobně moc ráda nemám. Na rtech je příjemně klouzavý, ale bohužel, mám vždycky pocit, že mi rty obalí a kůže ani rty nemůžou dýchat (jako když je make up moc hutný a nepěchovaný silikony a ucpává póry), takže po chvilce nošení se tento příjemný pocit stává velmi nepříjemným. Jeho plusem je velká výdrž a ochranný faktor 15, ale že by vyživoval nebo hydratoval, to na svých rozpraskaných rtech nepozoruji.

Cena
  • 610Kč [Douglas]

Celkové hodnocení
Moje klasické porovnání balení, efekt a cena tentokrát dopadlo nic moc. Obal musím uznat že je opravdu efektní a moc se mi líbí, co se mi líbí už méně je cena a také to, že nepozoruji na rtech žádný efekt, krom mazlavých obalených rtů filmem, který ovšem docela dlouho vydrží. Když si sečtu pro a proti, tak mi to nestačí na to, aby takový balzám stál šest stovek. 4ekala jsem od něj daleko víc, navíc když je ve světě tak moc chválený. Takže za mne tento balzám rozhodně NE.

Už jste tento balzám na rty zkoušeli? Používáte jej? Co na něj říkáte Vy? Chcete/hodláte ho vyzkoušet?








5 komentářů:

  1. Na domace pouzitie ked ma clovek ciste ruky su tieto balzamy fajn, ale ked vidim v elektricke ako niektore zeny idu so spinavym prstom do nadoby na balzam a potom si natieraju pery, tak .....
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  2. Nedávno jsem se na něj dívala a říkala si, že když už stojí šest stovek a má pěkný obal, určitě bude dobrý. Přemýšlela jsem, že ho koupím sestře na Vánoce a teď nevím no, asi by mě podle tvé recenze líp vyšel nějaký levnější balzám z DM. :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zbytečně předražený...ale to balení je nádherné:-))

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho asi rok a používám ho hlavně v zimě a jsem s ním spokojená,žádný pocit obalených rtů nemám.Henom by mohl být levnější.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)