DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 10. listopadu 2014

Recenze: Sea of Spa Bio Marine #1 Pleťové mléko a tonikum

Ahoj všem,
Po dlouhé době (jak už je u mne zvykem), je tu nějaká ta větší recenze na péči o pleť, kterou se mi podařilo spotřebovat. Protože už jsem jednu spolupráci s tímto eshopem měla (viz. článek o vlasovém séru), tak jsem jako recenzentka na nákup této kosmetiky obdržela slevu. Nicméně, je vše kupováno za vlastní, ale považuji Vám to za vhodné oznámit hned na začátku článku, abyste si mohli rozmyslet, zda budete v jeho čtení pokračovat, či nikoliv. Na začátku u každého produktu Vám povím, první dojmy a následně finální verdikt. :)
Bio Marine - jemné čisticí pleťové mléko
Bio Marine - jemné čisticí pleťové mléko
Bio Marine - jemné čisticí pleťové mléko
Bio Marine - jemné čisticí pleťové mlék

 Sea of Spa Bio Marine Pleťové mléko a tonikum




Balení
Jedna z věcí, která mne mile překvapila. Oba produkty mi přišly hezky v krabičce zabalené a samotné lahvičky jsou skleněné. Pro někoho to bude značná nevýhoda na cestování, nicméně pro skladování hodnotím sklo jako lepší variantu, hlavně v létě. Samotné lahvičky jsou velmi pěkně řešené elegantní s nádechem luxus a s pumpičkovým aplikátorem, co se týká ovšem krabiček, nejsou hypermoderní, ale zase nejsou nějaké staré a nemoderní.

Bio Marine - jemné čistící pleťové mléko
Mým prvním dojmem bylo, že mléko je trošku tekutější, než jsem zvyklá, nádherně voní a je nějaké lehce nazelenalé. Vůně mi připomíná klasické neparfemované pleťové mléko. Mléko se velmi dobře nanáší a stačí ho docela malinko (2-3 pumpičky). Na pleti není nijak extra mastné, spíše naopak, mám pocit, že ji trochu hydratuje a vyživí, bez vedlejšího efektu. Vždy po nanesení používám pleťovou vodu.
Po delším používání


Bio Marine - osvěžující obličejové tonikum
První, co mne u vody zaujalo, byla barva. Ještě jsem opravdu tak krásnou modrou u přípravků na pleť neviděla a dost mě nalákala. Druhá věc, opět nádherně voní. Voní trošku jinak než mléko, voní spíše jako květiny, ale trochu silněji (síla cca jak toaletní voda). Vodu nanáším na ztenčený vatový tampónek (kupuji v Tiger na Masarykove V Brně), takže snižuji jeho spotřebu a efekt má stejný. Pleť mi po něm nelepí a je příjemná na dotek, přesto pleť po jeho použití oplachuji.


Cena

Celkové hodnocení
Po mých zkušenostech se Sea of Spa jsem měla docela vysoká očekávání, která značka opět dodržela na 100%. Protože mám pleť takovou, jakou mám (viz My Beauty Profile), zvolila jsem řadu Bio Marine a neudělala jsem chybu. Mléko i tonikum pleť po odličování dočistí, hydratují a uzamknou, že není vysušená, za mne super a nemám si na co stěžovat. Rozhodně Vám oboje mohu doporučit.

Co Vy a značka Sea of Spa a jejich péče o pleť? Už máte vyzkoušeno? Líbí se Vám? Co na ně říkáte?













2 komentáře:

  1. Ten jejich krém na celulitidu je bozi!

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to zajímavě, výrobky z Mrtvého moře mám ráda...trochu mi to připomíná AHAVU, kterou jsem jeden čas ráda používala:-)) Bezva recenze a pěkné fotky:-))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)