DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

středa 7. ledna 2015

Recenze: L'Oréal Paris Perfect Clean aneb čistíme póry s L'Oréalem

Krásnou středu všem!
Mezitím, co si všichni pěkně léčí po silvestru játra, já si léčím leda tak chřipku (bohužel pravou chřipku, ne nějakou virózu), takže umírám v horečkách. Tyhle svátky, z tohoto pohledu, byly pěkně na prd a já jen ležela, cestovala, slavila Nový rok a zase ležela a na blog nějak nezbyl navíc přes tunu školy čas. Ale konečně po 3/4 roce si troufám říct, že se mi důkladně povedlo prozkoušet nový produkt, který Vás snad zaujme...


L'Oréal Paris Perfect Clean 
pro suchou pleť


Tento produkt z dílny L'Oréal Paris se přiznám, u nás sice viděla, ale je to tak rok zpátky a pouze ve verzi pro problematickou pleť. Pak jsem ale jela do Rakouska a měla možnost se trochu déle, než je zvykem porozhlédnout po drogerii a tento produkt objevila i v dalších verzích - pro různé typy pleti. Jedná se o čistící pěnivý gel na obličej s gumovou houbičkou, pomocí které čistíte obličej a nebylo co řešit, skončil hned v košíku.





Balení
Věc, která je asi všem jasná u drogerkové kosmetiky. Plastová tuba, nenápadně připomínající sprchový gel nejen obalem, ale i obsahem. Lahvička je růžová a uprostřed má otvor, do kterého se dá zasadit kartáček. Kartáček má udělané držátko tak, že ze svého místa nevypadne, takže to opravdu chválím, že to neodbyli. Kartáček je jemný gumový a nikde nedře.
Samotný gel je na pohled bíle perleťový a stejně i hutný jako sprchový gel.

Aplikace a efekt
Já čištění pleti vždycky začínám a odlíčené pleti  (+ p. mléko a voda) lehce navlhčené. Nejdřív namočím kartáček, dám trochu gelu (o velikosti hrášku) a krouživým pohybem po obličeji začnu jezdit. Gel začne dělat pěnu a takhle vyčistím celý obličej. Opláchnu vodou a hotovo.
První co mě před používáním napadlo, byl peeling. Funkci jemného peelingu to určitě zastoupí, pokud s kartáčkem přitlačíte, ale nečekejte nic extra, přeci jen je přípravek určený na denní použití, takže je prostě jemný a pružný (já na peeling používám froté ručník namočený v teplé vodě), ale díky tomu hezky naopak vyčistí a po použití je t na pleti hned vidět. Rozhodně jsem zaznamenala méně černých teček (+ na nos používám Montagne Jeunesse pásky) a viditelně čistější pleť po použití (dokonce když se podíváte po čištění na pěnu, která zůstala na kartáčku, tak se zbarví od zbytků make upu, nebo zešedne ulpěnou špínou). Komedony a akné se mi nedělá a ani nikdy nějak nedělalo, takže neumím posoudit tento efekt, ale stejně tato verze není na problematickou pleť určená.
Rozhodně bych vybírala typ gelu podle pleti, protože opravdu sedí na typ pleti.

Cena
  • 7,45€ [rakouská BIPA]

Celkové hodnocení
Od drogerkové kosmetiky toho vždy nečekám moc, ale tomuhle přípravku jsem se nějakým záhadným způsobem chtěla věřit (asi proto, že jsem ho kupovala v Rakousku), že i něco z drogerky se v péči může rovnat farmaceutické kosmetice. Velkým plus je cena a práce, kterou podle mého odvádí. Je neskutečně jemný, ale znatelně pleť čistí a je lepší než leckteré přípravky, které jsem vyzkoušela. A tak tomuto produktu říkám ANO! Rozhodně podle mého stojí za vyzkoušení a myslím si, že až mi dojde, tak mi nejspíš bude docela chybět (než vypotřebuju tu další tunu produktů, kterou mám v zásobě).

Jak jste začali nový rok Vy?
Jak se Vám tento produkt zamlouvá? Uvítaly byste ho v českých drogeriích? Nalákala jsem Vás?















5 komentářů:

  1. Já bych do toho určitě šla :) Rozhodně to bude účinnější než jenom napěnit gel rukama :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo, nejlepší z drogerky, co jsem zkusila, rozhodně doporučím a navíc je super to, že dělají víc variant pro různé typy pleti

      Vymazat
  2. Děkuju za tip, až pojedeme na jaře do Rakouska, vím, po čem se budu dívat. :-)
    A mám otázku mimo téma: kde kupuješ pásky na nos od Montagne Jeunesse? Já jsem pro ně vždycky chodila do Tesca, ale tam už jsem je strašně dlouho neviděla. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určo mrkni... lahvičky maj barvy podle řad.... :)

      nicméně, kupuju v Tesco expert, ale teď jsem dlouho nekupovala, tak nevím, beru si jich vždycky hodně do zásoby, ale co vím, tak mají i český eshop :)

      myslim, že to je tento
      http://eshop.rudorfer.cz/rudorfercz/eshop/3-1-Montagne-Jeunesse/0/5/91-Montagne-Jeunesse-Cistici-prouzek-na-nos

      Vymazat
    2. Děkuju moc za odpověď, hned se na ten e-shop podívám! :-)

      Vymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)