DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 7. února 2015

Můj týden s Chanelem den #6: Camélia De Plumes Highlighting Powder

Krásnou sobotu přeji,
Tak jak si zatím užíváte víkend? Co podnikáte? Dnes nás spolu čeká předposlední recenze, která prostě nemůže chybět, když se jedná o limitovanou edici. Zimní kolekce Chanelu jako vždy nebyla k mání v ČR a když jsem ji uviděla ve Vídni, nebyla jiná možnost, než ji okouknout a popřípadě si i něco odvézt domů.



Chanel Camélia De Plumes 
Highlighting Powder (LE winter 2014/2015)




Jak jistě z mého blogu víte, vlastním i jeho limitovaného kolegu z jara roku 2013 - Poudre Signée De Chanel, který byl z mých prvních highlighterů a to první mám do dnes a to ho používám denně (to musí mluvit za moji lásku k němu samo)! Tenhle kousek jsem si nemohla nechat ujít a trochu si zoufám, protože bych chtěla i ten z limitky z léta 2014 - kdyby někdo věděl, kde jej ještě sehnat, dejte mi prosím vědět - krom ebay :) (Chanel Dentelle Précieuse Illuminating Powder).


Balení
Samotné balení se nijak nezměnilo, černá krabička, sametový sáček, ale pozor, tentokrát už ne houbička, ale štěteček. Jupí, hurá a v třikrát sláva volejte, protože konečně je aplikátor v nouzi použitelný - pro představu o pěnovém aplikátoru na highlighter se koukněte na recenzi z roku 2013 (ZDE). Zde tedy musím pochválit veliký pokrok, že už aplikátor nemusím vyhazovat, protože u tak drahého produktu mě to hodně mrzí.

Aplikace, konzistence, pigmentace a výdrž
Aplikací a konzistencí mi přijde stejný, jako z roku 2013. Vůbec nepráší (přestože má vyraženou strukturu) a rozhodně se nedá nazvat máslovým, ale zase pudrovým také ne. Asi si představte máslovitý efekt bez toho, aniž by pod prsty se nějak drolil nebo tál. Je to prostě velmi zvláštní textura, do které si prostě musíte šáhnout, abyste plně pochopili. S pigmentací je na tom skvěle, lehký nádech do zlatova - odstínem tónu se blíží Albatrossu od NARS, s tím rozdílem, že není tak "agresivní" a lépe se s ním díky jeho textuře pracuje (navíc Albatross mi trochu práší). Dá se nanést opravdu hodně a výrazně, ale není problém s ním udělat jen lehký nádech (což třeba s Albatrossem mi přijde, že je trochu umění). Na svém místě drží celý den a nijak se nerozmazává, neopadává nebo tak.

Cena
  • 60€/ks [rakouský Douglas] - NENÍ v prodeji v ČR


Celkové hodnocení
Už podle toho, co jsem psala je Vám jasné, že toto žádný propadák není. Highlightery Chanel prostě umí a umí je tak dobře, že musím říct, že jsou to ty nejlepší, co jsem kdy zkusila (nebojte aji ty od The Balm se zde na blogu objeví) a jen tak se jich nevzdám, protože vždy, když si koupím nějaký jiný, jsem z něj opravdu vždy zklamaná a po pár použitích se stejně vracím k Chanelu. Takže highlightery Chanel je u mne láska na celý život a po úpravě aplikátoru už jim nemám co vytknout, navíc při výdrži minimálně 2 roky denního používání, již opravdu není co řešit.


Co Vy a highlightery? Používáte? Jak se Vám líbí tento? Dali byste si říct? Jaký je Váš oblíbený?


































7 komentářů:

  1. bože, ten je ale naprosto nádhernej, já fakt nechápu, proč to netahají do ČR, to české zastoupení mne fakt štve a to napříč většinou značek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u chanelu mi to ovšem ale přijde jak oextrém, že schválně, že by se to neprodalo...

      Vymazat
  2. Aaaach...ten je božskej, úchvatnej.....také nechápu, že se k nám nevozí.....vždyť by jich nemuseli vozit vagon, ale nějaké rozumné množství by se stoprocentně prodalo. Mám v podobném odstínu alespoň ten Lightscapade od MAC, jak má Blanka, která mě na rozjasňovače od MAC nalákala. Ale Camélia je Camélia a Chanel je Chanel, závidím ti jí, v dobrém samozřejmě:))

    OdpovědětVymazat
  3. já NADHERNY a samozrejme bych si rict dala:D
    rozjasnovace miluju, tezko rict, ktery mam nejradeji, mám ráda nekolik:-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)