DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 10. února 2015

Wishlist: Únor 2015

Hezké úterý,
Tak jak přežíváte v novém pracovním týdnu a kdo už se těší na jeho konec? Já teda hodně. Tento týden poprvé do školy v letním semestru, že se mi "moc" chce, to Vám asi říkat nemusím, že :D? Poslední dobou jsem si v hlavě pohrávala s mojí rubrikou Chci si koupit a rozhodla jsem se, že jednou za čas sem hodím můj wishlist, abyste měli přehled, jaké produkty si vybírám a na které se možná někdy podíváme spolu v recenzi...


Wishlist únor 2015

Clinique conture a highlight chubby stick - když jsem se dozvěděla, že Clinique tyto dva chubbíky chystá, bylo rozhodnuto, že je musím mít. Minimálně kvůli otestování a porovnání s Chanel bronzing base. A navíc bez řádně nalíčeného obličeje - když už se tedy líčím, ven nevyjdu a je to taková moje rutina.

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer - kdo ho ještě na FB Clinique neviděl, tak ať se podívá. Moc kosmetiky Clinique u mne na blogu vidět není, ale mám ji hodně otestovanou z puberty, kdy jsem používala Clinique snad na všechno a teď pokud to není novinka, nemám nějak moc chuť zkoušet, ale toto vypadá super a rozhodně musím vyzkoušet kvůli ekzému, který se mi dělá na rtech i obličeji, jak se bude chovat a zda náhodou nepředčí můj Giorgio Armani Lasting Silk UV Foundation, který je mým svatým grálem a nedám ho z ruky.
Clinique primer - 

Clinique DDMC - protože už rok používám slavný DDML+, tak jsem moc zvědavá na DDMC a jak mi dojde, určitě ho vyzkouším. S DDML+ jsem moc spokojená, jen jsem si inteligentně koupila velké balení a nějak zvlášť rychle neubývá, což je na jednu stranu dobře, ale už bych také chtěla zkoušet něco nového.

Clinique Deep Comfort Body Butter - asi teď budu znít trochu snobsky, ale toto je jeden ze dvou high end body butterů, který bych kdy chtěla vyzkoušet (ještě bych chtěla zkusit Clarins). Většinou mi stačí Neutrogena, ale tento mne hodně láká... Takže až spotřebuju ty kvanta, co mam doma, určitě ho pořídím.

Chanel kleštičky na řasy - pokud mne sledujete na FB, tak víte, že jsem se Vás ptala na nějaké pořádné kleštičky na řasy a nějak jsem dospěla k závěru, že si prostě počkám a jednou si koupím tyto, momentálně se neprodávají v ČR a na netu jsem vyprodané, takže opravdu, snad jednou... 

Yves Saint Laurent Couture Variation Palette - nude - tuto paletku jsem zatím viděla jen na fotkách a nějak jsem jí propadla. No řekněte sami, nude stínů není nikdy dost a jako první se vždycky vytratí. Ještě uvidím, jak bude vypadat v reálu, ale už teď po ní dosti šilhám.✓ - už je doma!

Nars NARSissist Dual-Intensity Eyeshadow Palette - tuhle paletku jsem uviděla asi před měsícem na instagramu a od té doby každý týden chodím do Sephory a ptám se, kdy mi ji konečně budou moci zarezervovat. dual intensity stíny mě hodně lákají, ale paletka je pro mne výhodnější a chybí v ní jen jeden odstín, který bych ještě chtěla, takže je ideálním kompromisem, když vím, že stíny v plném balení jen tak nespotřebuji a přeci jen chci více barev.✓ - už je doma! Recenze na paletku ZDE a na její tvářenkovou kolegyni ze stejné kolekce ZDE.

NARS Auditious lipstick #Liv - opět z mého FB, můžete už vědět, že už mám její dvě kámošky Babette a Raquel a u této si prostě slintám, ale opět není v ČR, tak až někdy někam pojedu, rozhodně se po ní podívám, protože je prostě úchvatná a už mne nebaví se jen na ni koukat :D

Clarins Instant Light Lip Comfort Oil N°02 - olejíček na rty o kterém se hodně mluví a konečně jde do prodeje. Já bych chtěla jeho růžovou variantu. Docela mne zajímá na porovnání olejíčku na rty od YSL, který už mám doma a ráda ho používám, ale přeci jen u Clarins je cena poloviční a chci také vidět efekt, který mi bude dělat, když budu mít ekzém na rtech...✓ - už je doma!

Benefit Puff Off - tuto věcičku, konkrétně gel pod oči jsem už mohla vyzkoušet a dosti mě zaujal a docela zalíbil, tak bych ho ráda vyzkoušela, protože ještě nic podobného doma nemám a o zkouškovém se něco takového rozhodně hodí mít doma. ✓ - už je doma!

Anastasia Beverly Hills Contour kit - kdo by neznal tuto konturovací paletku z YT, jakoby podle Američanek nežil. Hodně mne láká její praktičnost, když líčím někoho jiného, navíc ten banánový pudr... Po tom toužím už pekelně dlouho :(

Anastasia Beverly Hills liquid lipstick - jestli jste do teď nevěděli, že jsem rtěnkový a tvářenkový maniak, tak to víte teď a pokud jsou rtěnky matné, miluji je o to víc. Takže není divu, že se zde objevily i tyto. Lime Crime už mám vyzkoušené a tyto budou další na řadě, kvůli jejich přirozeným odstínům.

Xtreme Lashes Jo Mousseli tužky na oči a korektor - dvě věci, které mi doporučila moje kadeřnice a lashstylistka v jedné osobě a já se furt nemám k tomu je vyzkoušet. Prý korektor, když ho zkoušela je fenomenální a tužky na oči (prodávají se v setu ještě s taštičkou a ořezávátkem) také, ale ty už znám z dob, kdy mi dělala make up na plesy, ale až teď jsem přišla na chuť jejich barvám.
 

A jaký je Váš momentální wishlist? Kam chodíte nakupovat Marionnaud, Douglas, FAnn nebo Sephora? Máme něco společného? Co Vás absolutně momentálně neláká?

5 komentářů:

  1. Och, YSL paletku jsem dnes viděla na insta u s0bi a je fakt krásná, to samé NARS paletka...potřebuju bezednou peněženku :D A contour kit od Anastasie je klasika, jen nevím, kde sehnat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejich eshop zasílá do čr :)
      obě paletky už mam doma, můžeš mrknout na insta ;) :)

      Vymazat
  2. já bych moooc chtěla tu NARS paletku, jen se bojím ceny u nás :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cena 1600 od včera na prodejnách, ovšem už jsou skoro vyprodané

      Vymazat
  3. Super Wishlist.....a koukám, že tři položky už můžeš odškrtnout:)) Ty paletky vypadají obě božsky, ta YSL nemá chybu :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)