DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 5. března 2015

Recenze: Medik8 Hydratační sérum na pokožku Hydr8™ B5

Hezké čtvrteční ráno,
Tak co přiznejte se, kdo se už těší na víkend? Mně už se vůbec nechce do školy a to mě čeká dneska jedna 2h marketingu, tak snad nás nebudou držet dlouho a já si konečně budu moci sednout nad tunu seminárek...
Dost o mne a teď něco málo na úvod k dnešnímu článku. V prosinci mi přistála v emailové schránce nabídka na spolupráci s eshopem Medaprex. O eshopu už jsem nějaké to povědomí měla, takže když mi přistála tato nabídka, tak jsem jásala. Pomohli mi s výběrem produktů přímo pro mne, takže super servis a šlo se zkoušet. Díky nemoci jsem začala testovat věcičky až v půlce ledna, ale svůj názor, ikdyž je ještě není sérum úplně prázdné, už na něj mám a tak se s Vámi o něj podělím.


Medik8 Hydratační sérum na pokožku Hydr8™ B5




Balení
Co Vám v této kategorii mám vždy povídat, už nevím. Většina produktů, co si koupím, má krabičku, tady tomu není jinak. Klasická krabička a v ní skleněná lahvička se sérem. Sérum má kapátko, což oceňuji zejména z toho důvodu, že jsou na něm udělané odměřovací čárky, abyste věděli, kolik mililitrů nabíráte. Guma kapátka je měkká, takže vše v naprostém pořádku, jak má být.


Aplikace a efekt
Konzistencí je sérum klasické sérum. Není nijak hutné, ale není tekuté jako voda -> prostě typické sérum, které patří mezi ty řidší. Není problém ho nabrat ani rozetřít. Nanáším si vždycky větší kapku (2-3) mezi prsty a pak roztírám na obličej. Hned po nanesení séra (používám ho na noc) nanáším krém.
Po první aplikaci jsem byla mile překvapená z účinků séra. Je pravda, že jsem po nemoci měla hodně vysušenou pleť, takže asi proto byl efekt první aplikace tak vidět. Již při první aplikaci jsem sérum nanesla, tak jak jsem zmiňovala výše a hned ráno po probuzení jsem vypozorovala liftingový efekt díky dodání hydratace a byl zde vidět opravdu markantní rozdíl. Jenže, to bych nebyla já, kdyby mi tento efekt nevydržel a postupně neopadl, do nějakého svého standardu. Jde vidět, že dodává hydrataci, že pleť má alespoň u mne menší póry, které mám pouze v okolí nosu, ale takový wow efekt jako při první aplikaci už bohužel nenastal. Zkoušela jsem jej i chvíli přestat používat a opět začít, ale nic.

Cena

Celkové hodnocení
Z tohoto séra mám trochu rozporuplné pocity. Jde opravdu vidět, že dodává hydrataci a že pro pleť něco dělá, ale wow efekt nastal pouze na začátku a teď se drží na průměru. Rozhodně není špatné, dělá to, co slibuje, ale na zadek jsem si z něj na 100% nesedla a ještě mám chuť zkoušet další séra. Rozhodně jsem moc ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet a eshopu za jeho zaslání moc děkuji, ale za tu cenu s poměrem výkon, bych si ho já pravděpodobně nekoupila.
AKTUALIZACE 21. 7. 2015
Hodnocení po půl roce používání:
Protože moje pleť je poslední dobou taková trošku divná (začaly se mi na čele dělat komedony, ale jenom tam, na zbytku obličeje nikde nic) a protože jsem si nechávala půlku séra schválně na zkoušení ještě v létě, tak zde je moje letní zkušenost. Jak jsem měla v zimě ze séra trošku rozporuplné pocity, tak teď musím říct bomba. Sérum je lehké, pleť mi nějak nezatěžuje, ale opravdu cítím, že pleť není tak suchá a jakoby "drží" více vody a je díky tomu pružnější a plnější. Takže za mne na léto bomba a až dopotřebuji tu zásobu sér, co mám doma, tak rozhodně tohle bude to, ke kterému se vrátím na léto.
 

Jak jste na tom se séry Vy? Používáte je? Jakého typu? Už jste zkoušeli toto? Co na něj říkáte?












6 komentářů:

  1. Séra mám moc ráda, hlavně v poslední době. Vyzkoušela jsem např. serum ANRS od Estée, Benefití serum a serum od Hadka. Každé má svoje, těžko říct, které bylo nejlepší. Budu zkoušet dál :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Séra nepoužívám, ale četla jsem několik kladných recenzí na produkty od této značky a musím říct, že mě tahle značka docela láká, i když ta cena už tak pohádková není :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že mě tato značka hrozně moc láká a i toto sérum není výjimkou, ač jeho efekt u tebe trval jen chvíli. Stejně jej mám totiž i tak šílenou chuť vyzkoušet :)

    Giveaway - I love... Cosmetics :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na Youtube jsem na něj slyšela dost chvály, až jsem o něm začala i přemýšlet. Ta cena mě ale odrazuje, protože mi přijde přemrštěná.

    OdpovědětVymazat
  5. Sérum vypadá zajímavě. Je taky možné, že tvoje pleť se po prvním použití pořádně hydratovala(napila) a při druhém použití už tolik té hydratace nepotřebovala, takže už jsi nepociťovala ten wow efekt, jako při prvním použití:))

    OdpovědětVymazat
  6. Hello, I enjoy reading all of your article post.
    I like to write a little comment to support you.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)