DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

sobota 20. června 2015

Event: Clinique PopMánie v Palladiu červen 2015

Po dlouhé době krásné odpoledne...
Jop, koukáte správně, konečně je tu nový článek. O tom co se dělo a proč jsem nepsala (ne nebyly to technické či např. zdravotní potíže) Vám popovídám jindy, ale dnes tu pro Vás mám report z eventu značky Clinique, na který jsem byla pozvána, a který se konal v Palladiu, protože PopMánie se šíří rychlostí blesku... 




Protože se pojí s tímto eventem dost dobré story, o které Vás nechci připravit, tak začneme hezky od začátku. Krom toho, že už cesta z Brna do Prahy mne vytočila skoro na maximum, protože prostě máme uzavírky, na kterých se nepracuje ani na 1/4 úseku tak to pro jistotu zavřeme tak na 10km, aby lidi nemohli dojet v tom provozu včas, jsem ještě uklidnit stačila, nabrala Blanku z blogu Beautykoktejl a jelo se... První zastávka Caresse Bra na Korunní 42, protože jsem si prostě akutně musela vyzkoušet TYTO plavky, protože na brněnské pobočce nejsou, takže ve výsledku to znamenalo, vybraný plavky a nová podprsenka (oboje mi pošlou do Brna na pobočku v mé velikosti) a Blanka na můj nátlak odcházela s novou podprsenkou, protože jak jinak, až do teď nosila špatnou velikost (volejte 3x sláva za Blančiny prsa) :D.
Pak konečně jsme se dostaly do Palladia a po menším bloudění i do Clinique kde jsme se potkaly s holkama - S0bi, Marťou, Pájou a Táňou, takže jsme jen v butiku vyměnily skupinky a ještě se potkaly s Irčou. Vstupenkou na akci kromě pozvánky byly namalované rty právě jednou z rtěnek z řady Lip Pop (za tento nápad vděčíme Blance), což samozřejmě už dávno splňuji :D, tak se mohlo jít rovnou kecat s holkama z Clinique, vybírat, mlsat (jídlo měly holky opravdu moc dobré) a nakupovat. Pár věcí jsem vybrala (hlavně to co mi zrovna doma došlo a bez čeho ani nedám ránu) a když jsem chtěla jít platit, tak se ozval ten dokonalý zvuk rozhlasu o evakuaci (díky zprávám a dedukci jsme usoudily, že nějaký vtipálek nahlásil bombu). Takže můj nákup je ještě teď je na pokladně Clinique (nebojte se o nákupový haul nepřijdete, nechávám si věci poslat). Tak jsme šly s Blankou za zbytekm holek do kavárny Cocoa hned vedle a čekaly a čekaly (teda spíš žvanily a žvanily) a nakonec šly na Václavák do MACu (kde samozřejmě nějaká ta útrata byla) všechno ozkoušely, a prostě užívaly si zbytek fajn dne... Nakonec jsme zbyly jen já Blanka a Táňa (protože jak jinak, auta byla uvězněná v Palladiu), tak jsme prolezly i Kotvu a nakonec zakotvily vedle v Cao restauraci  a to Vám řeknu, to byla radost, když jsem viděla projíždět šalinu (to totiž znamenalo, že můžeme dovnitř). 
Takže tak pro shrnutí, celá tady ta sranda trvala od 15:00 do 20:30 a (ne že bych na sobě neměla letní šatičky a sandálky a solidně jsem nepromrzla), potkala jsem spoustu úžasných žen, se kterými doufám i nadále zůstanu v kontaktu a do Clinique se budu muset vrátit a ještě pořádně to tam jednou prozkoumat - holky to tam měly opravdu báječně nachystané, jeden z nejlepších eventů, co jsem kdy zažila a jejich úžasné Katce bych tak chtěla poděkovat za pozvání a doufám, že toto není jejich poslední bombová akce!
nakonec jsem vyrážela domů až v deset večer (ještě jsme zabloudily do Sephory a butiku Esteé Lauder, kde jsem se zamilovala do makety rtěnky a "tajně" si ji chtěla odnést, protože mi ladila s šatama :D - nějak mi to nevyšlo) odvezla zpátky Blanku  a domů dojela až o půl jedné...
Takže tento výlet stál opravdu za to :D, ale jsem ráda, že jsem alespoň takhle měla šanci poznat úžasné lidi a prožít doslova bombový den! 

 To je ten zázrak, na který najdete brzy recenzi i u mne na blogu, kvůli kterému jsme se sešly!




Moje hláška: "Blani, můžu to už sníst? Máš to nafocený?" :D

 Na pokec s holkama v kavárně po slavné evakuaci :D

 Véča s

 Blankou a Táňou

A moje focení v butiku Esteé Lauder s Popinkou, kterou prostě musím mít, pač ladíme!
Děkuji Blani za poskytnutí fotky!
3aty jsou hodně volné a na fotce spíše rozšiřují, ale ve skutečnosti hezky zeštihlují a jsou z Lindexu! (ZDE)


Už máte svou Popinku? Kdo jste také byl na akci? Musíte je mít všechny nebo ani jednu? Jaká je Vaše nej?

3 komentáře:

  1. Musela to být super akce, hlavně teda asi nezapomenutelná :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Sláva, sláva, sláva za moje prsa :-D No, tak na stará kolena si už zasloužila trochu pohodlí :-D Byl to fakt super den, nečekala jsem to a i přes tu cca 6 hodinovou nepříjemnost, jsem ráda za setkání, fajn ženský a celkově povedenou akci :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To byla doslova bombová akce. Vidím, že jste si to dokonale užily. Ty šaty ti moc sluší a maketa také. Doufám, že příští Pop Lip setkání už mi neuteče😊💄

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)