DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

pondělí 22. června 2015

Event: Líčení s GOSHem a tuna nové kosmetiky! + ukázka sortimentu

Krásné pondělí,
A pokud ho ještě nemáte, tak snad Vám ho zpříjemním mým článkem. Jop vím, že je to druhý event v řadě, ale co naděláte, když prostě milujete kosmetiku a rády všechno zkoušíte.
Protože značka GOSH se opět dostala na český trh (kdysi jsme ji tu už měli) a bylo její představení ve FAnn parfumerii v Olympii, tak já prostě nemohla chybět. Původně jsem chtěla dorazit už hned ráno, ale kvůli bombovní Praze a pak nečekané povinnosti jít do práce, jsem dorazila až odpoledne...


Kdyby někdo netušil, co je značka GOSH zač, tak pro menší úvod pochází z Dánska a byla založena roku 1945 Einerem Tjellsenomem jako farmaceutická společnost a až roku 1975 vznikl první produkt právě pod jménem GOSH.


Ale teď se jdeme bavit o tom, jaké bylo moje odpoledne právě s touto značkou. Kdo žije v Brně, nebo ten osudný den Brnem odpoledne projížděl, tak ho můžu popsat jako jednu velkou zácpu... Dostat se do i z Brna byl skoro nadlidský úkol a z dálnic a silnic se pomalu stávalo parkoviště. Tak jsem si odskočila právě za holkama z GOSHe do Olympie, podívat se a nechat si novou kosmetiku představit a zjistit, co bude za novinky. Na rovinu Vám řeknu, že u některých produktů (dokonce i barev) je velmi patrná "inspirace" high-end kosmetikou jako např. Chanel, takže pro Vás, které nemáte tak velký rozpočet určitě super zpráva, ale kvalitu ještě musí prověřit čas...
Protože den předtím jsem zkejsla v Praze (článek ZDE), tak jsem vypadala jako zombie a ráno se nezmohla ani na úpravu obočí, takže po chvilce přemlouvání jsem vyzkoušela pár výrobků (BBčko, CCčko, minerální pudr, tvářenku lak na rty a tužku na obočí) a něco málo si i odnesla a už i pro Vás testuji (MOTD z neděle), tak snad Vám moje recenze budou platné... Já si užila super dvě hodinky s holkama z GOSHe, vyzpovídala je, co mají rády, co mi můžou doporučit a prakticky i s tím odešla :D
Jinak líčení jsem nefotila, to jak jsem ten den vypadala olezle, bylo opravdu nepublikovatelné, takže alespoň pár fotek sortimentu stojanu mobilem, pač ani na foťák jsme se ten den nezmohla si vzít :D... Jinak já si zamilovala GOSH pigmenty a třpytky (oboje kupováno v rakouské Bipě), ale ty tu zatím nejsou na trhu, tak snad se dočkáme...

Jinak ve FAnn parfumeriích je tento červen na pečující a dekorativní kosmetiku -20% a to se vyplatí... Takže šup šup nakupovat!

Zaujala Vás kosmetika GOSH? Co se chystáte vyzkoušet? Na jakou recenzi se těšíte nejvíc?



zleva: krémové tvářenky, linky ve fixe, řasenky, brow set (stíny + vosk), řasenky, tužky na oči a na rty


 laky na rty (první 4 - spíše balzám - nude odstíny, druhá várka 4 - hodně pigmentované laky)


rtěnky

 zleva: minerální pudr - s trochou krycí schopností, tvářenky, stíny, a useklé primery


 dole zleva: silikonové primery, rozjasňující korektory, BB, CC, primer, a make up useklý


 pastelky na rty


zleva: bronzer (spíše highlighter), BB v tuhé verzi, řasenky

 zleva: stíny v tužce, klasické stínové paletky


laky na nehty

a můj nákup... CCčko, lak na rty, multicolor tářenky, tužky na oči, Lollipops rtěnka v tužce a stín (v taštičce je dárek k nákupu YSL štětec a dále jako dárek MATIS krémy)

5 komentářů:

  1. Hmm nabídka hodně zajímavá, značku neznám, ale shání dobrý korektor pod oči a i nějaké stíny a řasenka by se šikly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak korektor u nich nehledej, vůbec nekryje spíše rozjasňuje...
      Stíny jsem moc neokukovala, protože mne nezaujaly barvy nebo jejich forma, ale holky doporučovaly ty v tužce, ale řasenky občíhni, každému sedí něco jiného, tak možná najdeš tu pravou :)

      Vymazat
  2. Koukala jsem na rtěnky a ta tmavá fialová, ta mi teda nedá spát, asi se pro ní budu muset vrátit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujala ma Lollipops rtěnka v tužce :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné představení nové značky a super shrnutí. Musím se přiznat, že je mi moc velkým potěšením, že jsi při nákupu mysle na mě a i touto cestou bych ti chtěla moc, moc, poděkovat za překrásný dárek k svátku, kterým jsi se mi trefila do vkusu. Jednak jsi rozšířila mojí skromnou sbírku tvářenek a potom jsou to přesně moje odstíny. Zatím jsem jí vyzkoušela smícháním dohromady a vypadá božsky, a co víc, vůbec nepráší a je skvěle pigmentovaná. Postupně vyzkouším i jednotlivé odstíny samostatně. Děkuji krásko moje:))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)