DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

úterý 21. července 2015

Recenze: Monodermá E5 (čistý vitamín E) zázrak na suchou pleť?

Krásné úterý,
Dnes na Vás čeká další "pečující" článek, který mohl vzniknout díky spolupráci s eshopem Medaprex. Zkoušela jsem pro Vás čistý vitamín E a to hlavně na místech, kde se mi udělal ekzém.

Monodermá E5




Balení
Když jsem balíček spolu se sérem (recenze ZDE) dostala, byla jsem mile překvapená. Balení jsem čekala o dost menší a ne v nějakém extra provedení. Všechno ale naopak bylo kvalitně zpracované. Jak samotná krabička, tak i plastový dávkovač. Všechno je udělané, aby to bylo pohodlné a i vhodné k cestování, za což dávám plus. Velice se mi navíc líbí systém dávkování a uvažovala jsem, že si do něj můžete po vypotřebování dát i jiné léky právě na cestování.

Aplikace a efekt
Aplikace je velmi jednoduchá. Vezmete jednu zelenou tobolku, odlomíte vršek (je z takového gumového materiálu - něco jako olejové kuličky do koupele) a vymáčknete průhlednou tekutinu, která po nanesení jde na omak cítit malinko jako silikonová báze. Já používala tobolku na ekzém na rukou a obličej a nikdy jsem nedokázala vypotřebovat na jedno použití celou. Čeho jsem si všimla po asi týdnu a půl používání bylo to, že kůže byla na obličeji méně citlivá a nebyla tak náchylná k tvorbě ekzému a tak vysušená a lépe držela vodu, což pro mne na jaře je ekzém peklo a mám ho všude (i na rtech). Zkoušela jsem vitamín použít i ekzém na rukou bez použití kortikoidové masti. Zlepšení jsem zaznamenala, kůže opět nebyla tak suchá, ale tentokrát jsem mast použít musela, po delší době by to asi taky zvládl o dost zlepšit, ale já mám ekzém docela ošklivý, takže jsem tomu musela pomáhat. Na lehčí ekzémy úplně v pohodě na těžký, jako mám já na rukou z krátkodobého hlediska používání tak razantní efekt srovnatelný s mastí není.

Cena

Celkové hodnocení 
Rozhodně tento vitamín můžu doporučit a já si ho rozhodně na zimu pořídím jako prevenci právě na obličej, abych nemusela patlat kortikoidy a nezatěžovala pleť. Doporučuji koupit Ečko ve více baleních, protože je potřeba jej vyzkoušet dlouhodoběji a déle než na 4 týdny, abyste viděli pořádný efekt. Za mne tento vitamín, kterému jsem moc šancí nedávala rozhodně má ANO a můžu jen a jen doporučit!

*Děkuji eshopu Medaprex za poskytnutí produktu k recenzi.


Už jste nějaké takové vitamíny vyzkoušely? Pomohly Vám? Chystáte se vyzkoušet nějaké?














4 komentáře:

  1. Tak to balení je naprosto skvělé :) Moc se mi líbí a účinky také vypadají hezky, zaujalo :)

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá moc dobře. Já si kupuju v lékárně čistý vitamin E, krém v tubě a používám ho ještě pod oční krém a je super:)) Na Éčko nedám dopustit, každá pleť ho snese a velmi uvítá:))

    OdpovědětVymazat
  3. Já chválím hlavně to balení! Sice to má nádech lékárny, ale podle mě je to bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zkoušela C, ale strašně mi po tom vyskákaly pupínky. :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)