DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 23. července 2015

Recenze: Vita Liberata Trystal minerální samoopalovací pudr - Sunkissed

Hezký čtvrtek,
Zatímco čtete dnešní článek, tak dávám před dovolenou vlasům trošku regenerace a přemýšlím, co jsem ještě zapomněla. Ale dnešní recenze bude na produkt, který seženete jak eshopech, tak i přímo v parfumerii Sephora, nikdo co jsem se koukala na něj recenzi ještě nenapsal, tak snad Vám bude užitečná a uděláte si vlastní obrázek...
 
Vita Liberata Trystal Self Tanning Bronzing Minerals


Balení
Protože od Vita Liberata jsem ještě nic neměla, tak jsem byla docela zvědavá, jak se popasují s tím, nacpat kabuki k sypkému pudru. Čekala jsem krabičku, ale ne nějakou vyřezanou, což mne popravdě moc neoslovilo a radši bych dala přednost té klasické, protože se pudr v ní trochu hýbe.
Samotné balení pudru není nijak křehké, ale nerozbitné také ne. Nápisy jsou naražené na tom, takže rozhodně počítejte s tím, že se pudr, pokud ho někde nosíte v kabelce, se rozhodně ošoupe. Kabuki je takový klasický, velmi jemný, napůl oválný s "malou" špičkou na konturování. Podle popisku a návodu na použití, odpovídá přesně tomu, na co je určen a nemám co vytknout.

Aplikace a efekt
U aplikace bych si postup nanášení rozhodně prostudovala z prospektu, co k pudru dostanete, z mé zkušenosti právě kvůli možným flekům a nerovnoměrnostem. Já vždy používala tento pudr na lehce zapudrovaný make up, nebo na nový sypký make up od Chanelu a ani jednou jsem neměla problém s fleky, pokud jsem jej nanášela tak, jak jsem měla. Pokud jsem to dělala trochu jinak, občas jsem měla flíčky.
Pokud máte ten stejný problém, že se na slunku můžete smažit, jak chcete a obličej máte pořád bílý, tak tohle Vám rozhodně pomůže a bude vypadat krásně přirozeně a i kontury vypadají krásně jako právě z takových těch letních bronzových fotek všech make upových značek. V těhle všech ohledech je boží a super, až na jednu jedinou drobnost. Žádný efekt samoopálení se nekonal. Nosila jsem ho skoro pořád a prostě nic. Zkoušela jsem i aplikaci přímo na DDML+ od Clinique a taky nic. Takže výsledný efekt tohoto pudru bych hodnotila jako nejlepší letní bronzer na celý obličej, jaký jsem kdy měla, ovšem bez opálení. Jediné na co musím upozornit je, že při aplikaci stačí opravdu málo a lehká ruka a spíše opálení a kontury postupně vybudovat, abyste nedopadly jako klaun. Nejvhodnější na aplikaci je kabuki, který k němu dostanete.

Cena

Celkové hodnocení
Tomuhle novému pudru říkám rozhodně ANO. Sice u mne nesplňuje hlavní funkci, kterou se chlubí, ale za tak krásný přirozený efekt na tváři rozhodně stojí a stačí ho maličko, takže něco vydrží. Je velmi jemně namletý a bez žádných přídavných shimmerů a třpytek, takže jako disco koule nedopadnete. Tento odstín bych doporučila spíše lidem, co se opalují do hněda a mají trošku neutrální podtón, na jiných jsem ho ještě nezkoušela a ani jeho druhou - tmavší variantu.

Jak se Vám tato novinka líbí? Chcete ji vyzkoušet? Jaký máte na ni názor?















3 komentáře:

  1. Tohle mě děsně zaujalo, miluju minerální makeupy a samoopalování. Mám nějaký jejich krém, ale tohle chci taky. :D

    OdpovědětVymazat
  2. mna to strašne zaujalo , videla som ho vo fann parfumerii :D a stale nad nim rozmyslam

    OdpovědětVymazat
  3. To se mi moc líbí! :D Slyším o něm úplně poprvé. :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Tvůj komentář :)