DomůRecenzeLíčeníEventsLifestyleMy Beauty ProfileKontakt

čtvrtek 13. srpna 2015

SpaRitual Artisan - Pause collection (fall 2015)

 Krásný čtvrtek,
Protože se mi konečně ozvaly slečny s výhrou z GA, tak už postuji pro změnu lakovací článek (ještě jeden Vás bude čekat v sobotu).
Protože víte, že spolupracuji se značkou SpaRitual, tak jsem teď dostala jeden lak z podzimní kolekce nesoucí název Pause (na celou kolekci na blogu si budete muset počkat do příštího týdne) a také jsem se rozhodla pořídit Vám jeden tento lak (Artisan) do soutěže, která bude právě s celou kolekcí (- není sponzorováno!). Tak doufám, že se budete těšit a teď si jdeme něco málo povědět o tomto laku...

 

SpaRitual Artisan - Pause collection (fall 2015)




Lak
Povahu a výdrž laku, popis lahvičky a štětce si odpustíme, protože je to vždy u SpaRitualu stejné a nic se nemění. Samotný lak není hustý ani řídký. Nikam mi nezatékal, kam neměl, pokud jsem to schválně nechtěla. Lakoval se velmi dobře, přestože v pokoji mám běžně 30°C a dělá jako ostatní laky bublinky, tak ani nijak extrémně netuhnul (jako to mají v oblibě krémovky) a dal se hezky  nanášet. Nepruhoval a také šel hezky odlakovat - i se třpytkami, takže na nehtech nic nezůstalo. Přesto ovšem rozhodně doporučuji použít 2 vrstvy base coatu, aby se Vám nezabarvil nehet.

Cena
MOC 355 Kč/15 ml [koupíte zde]
VOC 272 Kč/15 ml [koupíte zde]

Jak se Vám tento lak líbí? Nalákala jsem Vás na jeho koupi? Těšíte se i na zbytek kolekce? 

 *Děkuji českému zastoupení značky SpaRitual za poskytnutí produktu k recenzi























5 komentářů:

Moc děkuji za Tvůj komentář :)